Prvi 2391 pregleda 02. Novembar 2023.

Kako stilizovati bob frizuru kod kuće? Evo načina!

canva

Odlazak kod frizera i velika promena kada su u pitanju sama frizura i dužina kosa je svakoj ženi od velike važnosti kada se odluči na taj korak. Kosa vam izgleda kao u filmu, oduševljeni ste, ali sve se menja onog momenta kada dođe vreme da je operete i treba sami da je stilizujete. Kako ne biste uvek odlazile kod frizera, pripremili smo nekoliko ljučnih saveta koji će vam pomoći da sami stilizujete ovu modernu firzuru

Zaližite kosu unazad

Ovakav stil koji nikada ne izlazi iz mode može biti vaše savršeno rešenje. U toku dana koristite penu kako kosa ne bi izgledala masno, a uveče već možete da se poigrate i sa aksesoarima poput upečatljivih minđuša i karmina za kompletni look.

 | Author: canva canva

Nizak rep

Ako imate dovoljnu dužinu da možete da vežete kosu, ovo je stvarno dobro rešenje za vas. Uz elegantnu šnalu, čak i ako vam poispadaju pramenovi, izgledaće neodoljivo. Polurep je takođe sjajna, chic opcija, a izgleda moderno i mladalački, piše Wanted.

Vikleri

Uz pomoć viklera možete vašoj kosi da date više volumena i efekat kao iz salona. Potrebno da pronađete odgovarajuću veličinu samih viklera, a efekat će se dobiti za kratko vreme.

 | Author: canva canva

Gužvanje kose rukama

Blunt bob je idealan za neobavezne stilove, posebno ako vam je kosa prirodno talasasta. Biće dovoljno samo malo pene da vaša kosa dobije novo ruho. I ne opterećujte se što nije svaka dlaka na svom mestu. 

Aksesoari

Prednje pramenove možete skloniti sa lica, sakriti iza uha ili slično. Takođe, rajfovi i trake dobar su način da obuzdate kosu, ali i da dodate detalje vašem outfitu.

 | Author: canva canva

Lokne ili prelomljena kosa

Za efekat prelomljene kose je potrebno malo vežbe, ali se efekat brzo dobija sa minimumom truda. Kosu možete osušiti na uobičajen način, a onda naizmenične pramenove "prelomiti" peglom za kosu za messy look koji je trenutno jedan od najtraženijih... Ukoliko su vaš izbor lokne, ne zaboravite da birate veći nastavak i da kosu uvijate uvek od lica.

 

Tvoja reakcija?