Prvi 55 pregleda 11. Jul 2023.

Kit Harington i Rose Leslie dočekali su drugo dete!

printscreen/canva

Zvezde serije 'Game Of Thrones' Kit Harington i Rouz Lesli dobili su ćerku ćerku! 3. jula, Page Six je potvrdio da je par dobio svoje drugo dete, devojčicu

Oduševljeni su što su primili devojčicu u porodicu“, rekao je predstavnik para. Kitova i Rouzina devojčica pridružuje se njihovom sinu, kome su poželeli dobrodošlicu 2021. godine. Učesnici „Igre prestola“ marljivo su čuvali svog sina od očiju javnosti. Par nije podelio njegovo ime ili fotografije, ali Kit je otkrio da njegov sin nije bio siguran šta znači postati veliki brat tokom februarskog pojavljivanja u emisiji „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Uskoro će doživeti šok svog života“, rekao je Harington Džimiju Falonu. „Što je da će dobiti brata ili sestru. Nisam siguran da je to još uvek sasvim konceptualno razumeo. Pokušavamo da ga pripremimo za to. Pokazujemo na Rouzin stomak i kažemo: 'Mamina beba, mamina beba.' I on pokazuje na svoj stomak i kaže: 'Moja beba'."

Kit i Rouz su se prvi put sreli na setu "Igre prestola" gde su igrali osuđene ljubavnike Džona Snoua i Igrit. Glasine su počele da kruže da se zabavljaju 2012. godine, a vest su zvanično potvrdile 2016. godine. Dve godine kasnije srećni par je rekao „da“ u Škotskoj okruženi porodicom, prijateljima i nekoliko članova glumačke ekipe „Igre Prestola“.

Tvoja reakcija?