Prvi 74 pregleda 26. Maj 2023.

Kitchen Nightmares se vraća nakon decenije pauze!

printscreen/canva

Nakon dugogodišnje pauze, jedna od najpopularnijih televizijskih emisija o kulinarskim avanturama se vraća na male ekrane! Kitchen Nightmares, kultni šou koji je osvojio srca gledalaca širom sveta, ponovno će zapaliti kuhinje i uneti dozu uzbuđenja u restoranske industrije

Deadline je potvrdio vest o ponovnom pokretanju, koje će se emitovati na Foxu u SAD i produciraće ga Studio Ramsay. Emisiju je prvobitno producirao ITV Studios America (sada ITV America) u saradnji sa Optomen i A Smith & Co.

Kuhinjske noćne more je rijaliti serija u kojoj Gordon posećuje propale restorane širom Amerike i provodi nedelju dana pokušavajući da ih poboljša. Slavni kuvar prepisuje menije, ažurira dekor i ostaje neizmenljivo šokiran kuvanom i sirovom piletinom koja se čuva uprkos tome što je vidi u svakoj kuhinji na koju naiđe. Serija je trajala sedam sezona i imala je skoro 100 epizoda između 2007. i 2014. godine.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Nakon što je emisija završena, Remzi je nastavio svoju televizijsku karijeru u serijalu Gordona Remzija 24 sata do pakla i nazad, koji se prikazivao tri sezone na Foksu.

Datum izlaska nove serije tek treba da bude potvrđen, ali u međuvremenu, preporučujemo da duboko zaronite kroz klipove starih epizoda na YouTube-u, kako bi se pripremili za povratak ovog uzbudljivog TV programa!

Tvoja reakcija?