Prvi 103 pregleda 08. Septembar 2023.

Kourtney Kardashian daje update o trudnoći

printscreen/canva

Danas su dobre vesti došle iz sveta Kardašijana jer Kortni na društvenim mrežama obaveštava svet da je njen dečak bezbedan

Kortnin suprug Travis Barker je ranije ove nedelje otkazao niz Blink 182 svirki kako bi požurio da bude uz nju, a bend je kao razlog naveo „hitnu porodičnu stvar“. Obožavaoci su zadržali dah od vesti o trudnoći para i zvuči kao da su prošli pakao i nazad, ali beba i mama su dobro i kod kuće, posle operacije.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Kortni je objavila na Instagramu: „Večno sam zahvalna svom mužu koji je požurio sa turneje da bude sa mnom u bolnici i brine o meni posle, moja steno“, dodajući: „A mojoj mami, hvala ti što se držiš moju ruku kroz sve ovo."

Kao neko ko je u prošlosti imao tri veoma lake trudnoće, nisam bila spremna za strah od hitne operacije fetusa. Mislim da niko ko nije prošao kroz sličnu situaciju može početi da shvata da osećaj straha. Imam potpuno novo razumevanje i poštovanje prema mamama koje su morale da se bore za svoje bebe dok su bile trudne. Hvala Bogu. Odlazak iz bolnice sa svojim dečakom u stomaku i na sigurnom je bio najveći blagoslov. "

Tvoja reakcija?