Prvi 122 pregleda 31. Januar 2023.

MA ŠTA!? Hoće li Teen Wolf konačno dobiti nastavak?

printscreen/canva

Fanovi Teen Wolf-a žele nastavak Teen Wolf: The Movie, a Tyler Posey kaže da i glumci žele da ga urade. Teen Wolf se zvanično vratio sa novim filmom. Hoće li ipak biti nastavka ili je ovo kraj filma franšiza?

Teen Wolf se vratio, a fanovi lude zbog novog filma. Ne samo da Skot Mekol ponovo živi svoj najbolji život vukodlaka, već je i Alison Ardžent živa i obožavaocima se sprema još mnogo iznenađenja. Da ne pominjemo, postoji šokantna smrt zbog koje je ceo fandom ostao u žalosti. Čak nakon 12 godina od debitovanja serije i potražnja za Teen Wolfom je veća nego ikad.

Naravno, fanovi žele nastavak. Imajući to na umu, evo šta su kreator i glumci rekli o budućnost. Davne 2022. kreator Teen Wolf-a Džef Dejvis rekao je za San Dijego Comic-Con da već razmišljaju kako da naprave još projekata Teen Wolf nakon što film izađe. Međutim, sve će se svoditi na to koliko je film popularan i šta fanovi žele.rekao je: „Postoji želja da se uradi više. To zavisi od vas ljudi- svi se prijavite za Paramount+."

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Razgovarajući o filmu nedavno sa SFKS-om, Džef je rekao da je to „u suštini sedma sezona u jednom filmu“. Dodao je: „Pokušava da pruži obožavaocima velike trenutke, trenutke koji izazivaju suze i smešne trenutke, dok im daju povratak na ono što je emisija bila". Međutim, ostao je nedorečen o tome da li je spin-off ili nastavak još u pripremi. U međuvremenu, Tajler Posei je pričao da i on i glumci žele da urade više. On je za Distractifi rekao: „To je nešto o čemu maštamo jedni sa drugima. Nekako razgovaramo o tome ako imamo još jedan film, počinjemo da razmišljamo i skupljamo ideje.“

Tajler je zatim nastavio: „Ali vi znate koliko i mi. Još uvek ništa nije uklesano. Nadamo se da će obožavaocima svideti ovaj film i da ćemo dobiti zeleno svetlo da uradimo više.“ Teen Wolf film se završava tako što Derek umire, a njegov sin Eli se pridružuje Skotovom čoporu i prihvata njegov identitet kao vukodlaka. Takođe otkriva da su Stajls i Lidija raskinuli i vidi da su Skot i Alison ponovo zajedno. Imajući ovo na umu, postoji mnogo materijala za rad za novi nastavak, seriju ili spin-off.

Novi film ili serija bi se mogli fokusirati na Elijev novi život kao tinejdžera vuka sa Skotom kao njegovim mentorom. Takođe bi mogli da rade kao duo kako bi pokušali da vrate Dereka iz mrtvih. Govoreći za Entertainment Veekli o Derekovoj smrti, Džef je rekao: "To je Teen Wolf. Ljudi se uvek mogu vratiti."

U međuvremenu, Dilan O'Brajen je ranije rekao da je, iako je odlučio da se ne vrati u film, spreman da se vrati franšizi u budućnosti. Drugim rečima, Stajls i Lidija bi mogli da se ponovo okupe u budućem filmu.

Šta vi mislite? Da li biste voleli da vidite još Teen Wolfa u novim nastavcima?

 

Obožavaš da pevaš? Sanjaš o nastupu na velikoj sceni? Vreme ti je da se prijaviš na novi muzički show Superstar. Osvoji nagradu od 50.000 eura i pokaži šta znaš!

 | Author:

Tvoja reakcija?