Prvi 68 pregleda 23. Avgust 2023.

Megan Foks objavljuje knjigu poezije!

printscreen/intagram/canva

Megan Foks stavlja olovku na papir. 8. avgusta. Naime, 37-godišnja glumica objavila je na Instagramu da joj je na putu knjiga pod naslovom „Pretty Boys Are Poisonous“.

Napisala sam knjigu 💔“, napisala je ona u opisu svoje objave. „Naručite odmah na linku u opisu profila. Izlazi 7. novembra.

Megan je podelila više detalja o svom predstojećem projektu na jednom od slajdova prikazanih na slajdu fotografija, kako piše POPSUGAR. „Ove pesme su napisane u pokušaju da se istrebi bolest koja se u meni ukorijenila zbog mog ćutanja“, počela je ona. „Ceo život sam provela čuvajući tajne ljudi, telo me boli od tereta njihovih grehova. Moja sloboda živi na ovim stranicama i nadam se da moje reči mogu inspirisati druge da povrate svoju sreću i svoj identitet koristeći njihov glas da osvetli ono što je zakopano, ali ne zaboravljeno, u tami."

Prema izdavaču knjige, Sajmonu i Šusteru, (to je isti izdavač koji radi sa Britni Spirs na njenim predstojećim memoarima), „Megan Foks prikazuje svoj opaki humor kroz srceparajuću i mračnu zbirku poezije“. Knjiga se sastoji od preko 70 pesama, u kojima „Megan beleži sve načine na koje se uklapamo u oblik onih koje volimo, čak i ako to znači da se gubimo u tom procesu“.

Pretty Boys Are Poisonousoznačava moćan debi jedne od najpoznatijih žena našeg vremena“, navode Sajmon i Šuster na svojoj veb stranici. „Okrenite stranicu, zagrizite jabuku i utonite zube u najukusnije ubedljive knjige koje izazivaju zavisnost koje ćete čitati cele godine.

Da li ćete čitati njenu novu njigu? Javite nam u komentarima!

Tvoja reakcija?