Prvi 2479 pregleda 20. Januar 2023.

Najbolji Netflix filmovi koje ćemo gledati u 2023. godini!

Youtube printscreen

Nakon što je kompanija Netflix peošla kroz težak period u vidu otpuštanja radnika i gubitak pretplatnika, odlučili su da smanje broj filmova u rasporedu, iako je broj od tridesetak filmova za godinu i dalje veliki. Ovoga puta najavili su fenomenalna osveženja koja nas čekaju u 2023. godini. Hadje da vidimo o čemu se radi

20. januar: "Jung_E"

Ovaj južnokorejski film naučno- fantastičnog žanra u režiji Yeona Sanga- hoa smešten je u 2194. godinu. Tada izbija rat među onima koji su preživeli katastrofu na Zemlji.

27. januar: "You People"

Američka komedija u režiji Kenya Barsa prati mladi par, Hill i Lauren London i njihove porodice kako se bore sa moralnim normama, društvenim očekivanjima i generacijskim jazom. 

31. januar: "Pamela, a Love Story

Kako smo već pisali o ovom dokumentarcu, reći ćemo vam uopšteno da se radi o Pamelinom početku karijere, ljubavima, rastancima, ali i snimku seksa sa svojim bivšim mužem.

10. februar: "Your Place or Mine"

U romantičnoj komediji Debbie odlučuje da sledi svoj životni cilj. Njen prijatelj Peter koga igra Ashton Kutcher nudi joj da čuva njenog sina tinejdžera dok sudbina plete mrežu između prijatelja na daljinu...

24. februar: "Luther: The Fallen Sun"

Ovaj film je nastavak istoimene serije koja je ranije emitovana. Radnja prati serijskog ubicu koji pravi skandale u londonu dok genijalni detektiv Luther sedi iza rešetaka dok najzad ne odluči da pobegne iz zatvora kako bi uhvatio zločinca.

Mart: "Slučajni detektivi 2"

U drugom delu filmaiz 2019. ponovo se pojavljuju Jennifer Aniston i Adam Sandler. Likovi se nalaze u jeku međunarodne otmice  i to kada njihov prijatelj bude otet na sopstvenom venčanju!

Maj: "The Mother"

Ovaj film u režiji Niki Caro prati jednu majku, ubicu, koja izlazi iz skloništa kako bi spasla svoju ćerku koju je napustila. Šta više da vam kažemo osim da se u glavnoj ulozi nalazi Jennifer Lopez?

Jun: "Cena spasa 2"

Nakon prvog dela, Chris Hemsworth se vraća u ulozi Tyler Rakea, plaćenika koji ima zadatak da spase porodicu gruzijskog gangstera iz zatvora...

Jul: "They Coloned Tyrone"

Ovo je misteriozna komična priča o događajima koji prate troje ljudi: Boyegu, Foxxa i Parrisa. Režija filma pripada Juelu Tayloru.

Avgust: "Heart of Stone"

Rachel Stone, tajni agent, stoji između globalne organizacije za očuvanje mira i gubitka sopstvene "opasne" imovine...

Nadamo se da ćete uživati u Netflixu tokom čitave godine, a za ostale predloge pogledajte video i obavezno zapišite datume! Trebaće vam!

Tvoja reakcija?