Prvi 130 pregleda 05. Novembar 2023.

North West se prerušila u Kanyeovog medveda

printscreen/canva

Desetogodišnja ćerka Kanjea Vesta i Kim Kardašijan je ove godine kanalisala sopstvenog oca za 'spooky' sezonu tako što se obukla kao Kanjeova maskota „Dropout bear“, koja je prikazivala tačnu odeću koju nosi lik na naslovnoj strani albuma repera iz 2007. pod nazivom 'Graduation'

U subotu ujutru, na TikTok profilu koji deli sa svojom mamom, objavljen je video koji prikazuje tinejdžerku kako pleše u školskoj uniformi uz brzu verziju pesme "American Boy" od Estelle, popularne pesme sa albuma 'Graduation' koja uključuje i rep stihove Kanye Westa.

@kimandnorth

 

♬ american boy - senia

Dok je Kanye predstavio kostim medveda na naslovnoj strani svog debitantskog albuma "The College Dropout" iz 2004.godine, a kasnije je prikazao i izvođenje maskote na naslovnoj strani svog drugog LP-a "Late Registration", izgled tinejdžerke North je više nalik naslovnici trećeg albuma, jer je njen kostim uključivao jaknu i zlatni Jesus komad, prateći verziju maskote.

U drugim objavama na TikToku, takođe možete videti kako pleše uz dve druge pesme za maturu, uključujući „I Wonder“ i „Can't Tell Me Nothing“.

Jedan od snimaka prikazuje trenutak kada je tinejdžerka skinula glavu medveda kako bi pokazala svoju sličnost sa ocem, dok je drugi prikazao kako pleše u kostimu životinje.

Northin najnoviji video na društvenim mrežama nije prvi put da je nedavno kanalisala svog oca. Ranije ove godine, North je odala počast svom ocu tako što je obukla još jedan kroj koji je poslužio kao znak za njegovu ranu karijeru. U TikToku objavljenom u avgustu, North je nosila polo dugih rukava Ralph Lauren sa plavo-narandžastim prugama, komad koji je Kanye nosio tokom ere napuštanja koledža.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Tvoja reakcija?