Prvi 346 pregleda 13. Mart 2023.

Jenna otkrila zašto je izmenila scenario za Wednesday

printscreen/canva

Džena Ortega je ispričala o svojim borbama na snimanju serije 'Wednesday' i o tome kako je često menjala svoje rečenice u scenariju, jer za nju nisu imale smisla

Govoreći u podcastu Dax Shepard's Armchair, Jenna je otkrila da i dalje odbija da gleda Wednesday i da se bori da bude ponosna na posao koji je uradila u emisiji. Rekla je: "Nisam ranije radila takav tinejdžerski šou. To nije baš vrsta televizije koju bih gledala, tako da mi se činilo da nije na mestu."

Zatim je objasnila: „U toj seriji nije bilo scene u kojoj sam otišla kući i rekla: 'U redu, to bi trebalo da bude u redu'. Sada me mnogi ljudi znaju po tome. To nije moj najponosniji trenutak iznutra. Takođe mislim da dodaje dodatni nivo stresa i nesigurnosti."

via GIPHY

Džena je tada objasnila da je često bila nezadovoljna tekstom u scenariju i da je postala "neprofesionalna" na snimanju. Ulazeći u dubinu, Džena je rekla da je bilo toliko scena u 'Wednesday' koje nisu imale smisla za nju: „Mislim da nikada nisam morala da se spustim na set na način na koji sam morala u ovoj seriji. Sve što ona radi, sve što sam morala da igram nije imalo smisla za njen lik. To što je ona u ljubavnom trouglu nije imalo smisla!"

Džena je dodala: „Postojala je rečenica o haljini koju mora da obuče za školski ples i rekla je: 'O moj Bože, sviđa mi se! Ne mogu da verujem da sam to rekla. Bukvalno mrzim sebe.' I morala sam da kažem, 'Ne!' Bilo je trenutaka na tom setu kada sam zamalo postala neprofesionalna u smislu kada sam samo počela da menjam tekst."

Džena je završila rečima: „Postala sam veoma zaštitnički nastrojena prema njoj, ali ne možeš da vodiš priču i da nemaš emocionalni luk, jer je onda dosadno i niko te ne voli." Na drugom mestu, Džena je rekla da je serija bila drugačija od onoga što je očekivala da će biti: „Kada sam se prvi put prijavila, nisam imala sve scenarije. Mislila sam da će biti mnogo mračnija... Kada sam pročitala celu skriptu, shvatila sam, 'O, ovo je za mlađu publiku'. Definitivno je bilo zbunjujuće u tom smislu."

Takođe je izjavila: „Konačno dobijam sve ove ponude za ova uloge koje želim, ali ne želim da budem poznata po Wednesday“.

Tvoja reakcija?