Prvi 29 pregleda 27. Septembar 2023.

Ove jeseni nas očekuje novi "Squid Game: The Challenge"

printscreen/canva

U junu 2022. godine, jedna od najvećih platformi za strimovanje Netflix je najavila "najveće takmičenje u rijalitiju ikada" na Banff World Media Festivalu, kako je izvestio The Hollywood Reporter

Baš kao i u seriji, ovo takmičenje će okupiti 456 takmičara – najveći broj učesnika ikada viđen u rijaliti serijama – koji će se boriti kroz niz igara koje će im testirati intelekt kako bi osvojili ogromnu novčanu nagradu.

Netflix je 17. juna ponudio brazilskim fanovima ekskluzivan uvid u ovaj rijaliti tokom Tudum događaja. "Najozloglašenija igra na svetu postaje stvarnost", stoji u tekstu u videu. Nakon toga, striming platforma je objavila teaser trejler 22. septembra, otkrivajući datum jesenje premijere emisije.

Iako nisu otkrivene sve igre koje će biti deo takmičenja, serija od 10 epizoda obećava "napetost i iznenađenja", uključujući stvarnu (ali ne i smrtonosnu) verziju Crvenog svetla, Zelenog svetla. Obožavaoci emisije se nadaju igri vučenja konopca i izazovu Dalgona-bombona koji će biti toliko frustrirajući da ćemo se držati za ivice stolica dok gledamo sa udobnosti naših kauča. Ali takođe se očekuje da će biti dodati i novi izazovi kako bi se takmičari držali na nogama.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Originalno najavljen kao "Squid Game: The Challenge", ova emisija je stigla samo nekoliko dana nakon što je Netflix obnovio "Squid Game" za drugu sezonu. Brendon Rig sa Netflixa je rekao: "Zahvalni smo na podršci dok pretvaramo izmišljeni svet u stvarnost u ovom velikom takmičenju i društvenom eksperimentu. Ljubitelji dramske serije čekaju fascinantno i nepredvidivo putovanje."

Da li biste se vi probali u ovakvomm izazovu?

Tvoja reakcija?