Prvi 227 pregleda 10. Oktobar 2023.

Ovo je najgenijalniji trik za 'maskiranje' masne kose

canva

Umorni ste od toga da danas operete kosu, a ona je već prekosutra masna i morate ponovo da je perete? Pa, gde je pranje, tu je i sušenje, feniranje ili stilizovanje i stalno ulaganje vremena u kosu... Ipak, jedna TikTokerka je podelila viralan trik sa nama kako da se trajno rešimo masne kose, ali i da doprinesemo njenom kvalitetu

Ono što bi vašoj kosi bilo od velike pomoći ako je sklona čestom mašćenju, jeste salicilna kiselina. TikTokerka Bambi Does Beauty je otkrila ovu misteriju u svom videu u kome je naglasila da ga posvećuje svim njenim "prijateljicama po masnoj kosi". Ona je savjetovala svoje pratioce da jednom sedmično koriste tretman sa salicilnom kiselinom kako bi pomogli u borbi protiv masne kose.

 | Author: canva canva

"Otklanja svu mrtvu kožu, naslage kozmetičkih proizvoda poput suvog šampona i takođe uklanja višak masnoće. Samo sačekajte da vidite rezultate", podelila je ova zvezda pomenute mreže.

Neverovatno je koliko je salicilna kiselina nežna za vlasište, ali pomaže i u uklanjanju viška masnoće, kao i mrtve kože i nečistoća. Takođe, proizvodi na bazi salicilne kiseline su veoma pristupačni, a s obzirom da se koriste samo ejdnom nedeljno, trajaće vam rpilično dugo. 

@bambidoesbeauty #greasyhair #greasyscalp #oilyskin #oilyroots #salicylicacid #scalpscrub #scalptreatment #hairhacks #hairhack #greasyhairtutorial #greasyhairtips #fyp #foryourpage ♬ original sound - Bambi Does Beauty

Ovim tretmanom možete se boriti protiv ljuštenja, masnog vlasišta i svraba temena.

Pratioci Bambi Does Beauty pohvalili su je za ovaj hak, a mnogi su rekli da im je pomogao da transformišu kosu.

Tvoja reakcija?