Prvi 253 pregleda 12. Oktobar 2023.

Ovo su znakovi da ON planira da te zaprosi!

canva

Prosidba je veoma važan zadatak u životu svakog muškarca, ali je i za ženu velika enigma. Za razliku od nekadašnjih dogovorenih veridbi kada se sve znalo, danas su prosidbe uglavnom intimnije i često su deo iznenađenja za važne datume, poput rođendana, praznika i godišnjica. Ako priželjkuješ prosidbu, ali tvoj dečko o tome ne govori, ovo su jasni znakovi da ti priprema iznenađenje u vidu prstena

Briga o izgledu

Ako tvoj partner razmišlja o prosidbi, možda će se fokusirati na to da izgleda najbolje što može. Ako izgleda dodatno otmeno sa novom garderobom kako bi prilagodio svoj stil ili na bilo koji način se trudi da bude doteran, možda želi da pokaže da ulaže isto toliko truda kao i na početku veze.

 | Author: canva canva

Takođe, možda želi da izgleda reprezentativno ako je unajmio fotografa da zabeleži veliki trenutak za vas, piše Your Tango.

Planiranje skupog putovanja

Uobičajeno je da muškarci zaprose devojku svojih snova dok su na zajedničkom odmoru. Na kraju krajeva, postoji li romantičnije mesto od plaže na zalasku sunca ili ulica romantičnog evropskog grada?

Dakle, ako vaš dečko počne da priča o planiranju odmora za "par" na nekoj raskošnoj destinaciji, to bi moglo da znači da želi d apostavi jedno posebno pitanje na egzotičnom mestu. Ako se tvoj momak istroši na skupi odmor, nešto magično bi moglo biti na pomolu.

 | Author: canva canva

Priča o budućnosti

Ako želi da te zaprosi, on bi mogao da spomene vašu vezu i da vam postavi pitanja o tome gde se vidite u budućnosti. Može se desiti da se fokusira na dublje probleme nego inače, kao što su rađanje dece, kupovina kuće i planiranje vaših karijera. Vaš dečko verovatno želi da razgovara o ovim stvarima, jer želi da bude siguran da ste čvrsto posvećeni vezi. Ako već uvežbavate navike za stvaranje čvrste veze, nemate o čemu da brinete.

Međutim, brak je doživotna obaveza, tako da to što vidite svog partnera kako izražava zabrinutost u vezi sa vašom vezom može biti znak da je spreman da se smiri.

 | Author: canva canva

Ušteđevina

Venčanja su skupa, a isto tako i vereničko prstenje . Ako primetite promenu u štednim navikama vašeg dečka, možda se sprema da kupi prsten. U odnosu na životne navike vašeg dečka, njegove potrošačke navike mogu biti signal za prosidbu koja se bliži.

Dakle, ako on inače voli da provodi vreme sa vama u gradu, shvatite da je noćni sastanak možda način vašeg partnera da pazi na svoj bankovni račun. Ako primetite ove navike, ohrabrite njegovo novo ponašanje, posebno ako planirate da kažete "da!"

Nervoza

Prosidba je jedan od najnervoznijih trenutaka u životu svakog muškarca, pa je verovatno da će vaš dečko izgledati uznemireno ako planira uskoro da vas zaprosi. Uz njegovu anksioznost, živčanost i znojenje, najvjrovatnije ćete moći da primetite i druge male promene u njegovom ponašanju koje apsolutno signaliziraju velike promene u vašem životu ako imate u planu da se udate za njega.

 | Author: canva canva

Šanse su da će vam stalno govoriti koliko vas voli i koliko ste vrijedni u njegovom životu , čak i više nego inače. Svaki muškarac koji prolazi kroz fazu „predlog“ biće ranjiv sa vama, pa se pobrinite da zna da vam je stalo do njega isto koliko i njemu do vas. 

Ako mislite da se vaš partner možda sprema da vas zaprosi, setite se ovih saveta koje bi trebalo da znate pre nego što kažete da. Ali, što je najvažnije, zapamtite da prihvatite veliki trenutak i proslavite svoju ljubav na adekvatan način!

Tvoja reakcija?