Prvi 37 pregleda 05. Septembar 2023.

Stormzi navodno planira da zaprosi Maju Džamu

printscreen/canva

Par se ponovo pomirio četiri godine nakon raskida prošlog meseca i izgleda da su stvari ovog puta prilično ozbiljne. Prema izveštajima, Stomzi je Maju nazvao „onom pravom“ i želi da je oženi.

Izvor blizak reperu rekao je za The Sun da želi da se konačno skrasi sa Majom.

Stormzi zna koliko je srećan što je vratio Maju i odlučan je da je više ne izgubi“, rekli su. „Želi da je učini svojom ženom za ceo život. Svojim drugovima govori da je to sada to za njega, našao je onu pravu“, dodao je izvor. Vest dolazi nakon što je par zajedno letovao u Grčkoj. Reper je navodno odveo voditeljku rijalitija 'Love Island' u Grčku na raskošan rođendanski izlet.

 

Izvor je rekao za MailOnline:

"Potrošio je ogromnu količinu novca na luksuzni odmor. Iznajmio je privatni avion za Grčku, a onda su helikopterom uleteli u odmaralište. Sve je to veoma romantično."

Par je obnovio svoju vezu nakon što ga je Stormzijeva mama Abigejl naterala da se pomiri sa voditeljkom.

Izvor je nastavio: „Stormzi je zaista otvoren u vezi sa željom da se jednog dana skrasi i ima decu i zna da je Maja ’ona prava‘"

Maja i Stormzi su počeli da se zabavljaju 2015. godine, ali je njihova veza prekinuta 2019. godine nakon što ju je on navodno prevario. On je negirao tvrdnje, ali je priznao da se loše ponašao tokom njihove veze.

via GIPHY

Tvoja reakcija?