Prvi 74 pregleda 17. Septembar 2023.

Stranger Things objavljuje prvi tizer poslednje sezone

printscreen/canva

Poslednja sezona Stranger Thingsa će navodno biti emitovana sledeće godine. Stranger Things je upravo objavio prvi tizer trejler za svoju petu i poslednju sezonu. Bez ikakvog prethodnog upozorenja, zvanični Tviter nalog emisije je podelio kratak snimak, uz natpis: „Izvinite na našem neredu“

Na snimku, gledaoci mogu da vide Scoops Ahoy, poslastičarnicu u kojoj su prethodno radili Stiv i Robin, u potpunim ruševinama. Kao što obožavaoci naučno-fantastične serije verovatno mogu da se sete, prodavnica sladoleda je potpuno uništena u trećoj sezoni od strane Čudovišta pauka.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Ako pažljivo pogledate u ruševine, takođe možete videti Robinov znak „You Suck“, kao i ostatke samog znaka Scoops Ahoy.

Prethodno su kreatori Stranger Thingsa (braća Dafer) otkrili da će u poslednjoj seriji epizoda lik Vila (Noa Šnap) ponovo zauzeti "centralno mesto".

via GIPHY

Vil je jedan od glavnih likova serije Stranger Things, čiji je nestanak u prvoj sezoni pokrenuo natprirodne smicalice serije. Govoreći o petoj sezoni, Ros Dafer je objasnio: "Ovaj emocionalni trenutak za Vila je ono što osećamo da će, nadamo se, povezati celu seriju."

Snimanje pete sezone serije 'Stranger Things' trebalo je da počne ranije ove godine, ali je zbog štrajkova u Holivudu koji su u toku, ono je odloženo. Zbog takve situacije, trenutno je nejasno kada će poslednja serija epizoda biti objavljena na Netfliksu, iako većina procena ukazuje na kraj 2024 godine. ili možda čak 2025. godine.

Da li ste uzbuđeni zbog dolaska finalne sezone?

Tvoja reakcija?