Prvi 111 pregleda 29. Maj 2023.

Sve što treba da znate o filmu Barbie!

printscreen/canva

Sa Margot Robbie kao Barbie i Ryan Goslingom u ulozi Kena, projekat Grete Gertvig ​​jedan je od najiščekivanijih filmova 2023. godine. To nije iznenađenje kada pogledate širu glumačku ekipu koja uključuje zvučna imena poput Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Nicola Coughlan, Dame Helen Mirren i Will Ferrell

U nedavnom intervjuu za Vogue, Margot Robbie je rekla da je Gal Gadot razmatrana za Barbiku, prenosi Her.ie.

Rekla je: „Gal Gadot daje Barbie vajb jer je Gal Gadot tako neverovatno lepa. Ali ne mrziš je zato što je tako lepa, jer je tako iskreno iskrena, i toliko je entuzijastično ljubazna, da je skoro glupa."

Kreatori Barbie su u aprilu objavili kratak video koji zadirkuje film, ali zaplet je bio misterija. Sada imamo ceo trejler i još smo uzbuđeniji što ga gledamo jer znamo priču.

Priča prati Barbie i Kena dok se upuštaju iz Barbie Land-a u stvarni svet. Greta Gervig, tri puta nominovana za Oskara rediteljka i scenaristkinja Lejdi Bird i Malih žena rekla je da joj se dopada rad na projektu. Rekla je da je njen partner Noa Baumbah razmišljao o režiji filma, ali je brzo preuzela dužnost.

Na CinemaCon-u prošlog meseca je rekla: „Mislio je da je veoma dobar i možda je želeo da to režira. Rekla sam: 'Skloni se'. U jednom trenutku sam bio toliko zaljubljena u to da nisam mogala da zamislim da neko drugi to radi.

U sinoćnjem trejleru čuli smo i druge poznate izvođače koji će biti predstavljeni na soundtracku, uključujući Nicki Minaj, Lizzo, Charli KSCKS, Haima, Tame Impala, Dominic Fikea, Ice Spice, pa čak i Goslinga.

Tvoja reakcija?