Prvi 127 pregleda 08. Avgust 2023.

"The Summer I Turned Pretty" dobija 3. sezonu!

printscreen/canva

Ova hit serija zvanično je obnovljena za treću sezonu. Sezona će se sastojati od 10 epizoda, po Amazonu, a Dženi Han - koja je napisala knjige na kojima je serija zasnovana - vratiće se kao voditeljka emisije

Bili smo oduševljeni kada smo videli strast sa kojom su fanovi prihvatili 'The Summer I Turned Pretty", čineći letnji petak fenomenom zabave", rekao je šef televizije Amazon i MGM Studios Vernon Sanders. „Ova šarmantna, duboko iskrena serija pokazala je širinu naše korisničke baze, privlačeći mladu, raznoliku grupu gledalaca. Dženi Han je nadarena pripovedačica, čiji fanovi su tražili treće poglavlje ove priče. Uzbuđeni smo da podelimo vest da imaju još mnogo leta da se raduju. Hvala Dženi, Sari Kuserka i Karen Rozenfelt i našim prijateljima u viip-u na njihovom izvanrednom radu i partnerstvu."

Emisija je obnovljena za treću sezonu pre štrajka WGA and SAG-AFTRA, navodi se u saopštenju za javnost, a datum objavljivanja zavisi od dužine štrajka. Vesti o trećoj sezoni stižu usred druge sezone serije „The Summer I Turned Pretty“, koja se trenutno emituje sedmične epizode ​​na Prime videu, a finale bi trebalo da bude premijerno prikazano 18. avgusta. 

Hoćete li gledati novu sezonu?

Tvoja reakcija?