Prvi 329 pregleda 29. Oktobar 2023.

Umro Matthew Perry, Chandler iz serije 'Prijatelji'

pixsell/canva

Hitna pomoć je juče, 28. 10. 2023. godine pronašla glumca Matthewa Perrya mrtvog u svom stanu. Njegova kuća je najpre ograđena, a zatim su je andletali helikopteri. Perry je pronađen mrtav u svom jacuzziju nakon sportkog treninga. Iako je ekipa hitne pomoći dala sve od sebe da ga oživi, nije mu bilo spasa pa su mogli samo da konstatuju smrt

 Strani mediji pišu kako se Perry vratio kući nakon što je bio na 'pickleballu'. Ubrzo nakon toga poslao je svog pomoćnika na zadatak. Kada se pomoćnik vratio, otprilike 2 sata kasnije, otkrio je da Matthew ne reaguje pa je nazvao hitnu pomoć. Nije poznato šta je Matthew radio pre smrti pa se  ta aktivnost ne može dovesti u vezu sa tragičnim krajem života ovog glumca.

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

Policija LA vredno radi na slučaju, ali za sada nema nikakvih informacija. Ostaje nam samo da vidimo kakav će rasplet dobiti ovaj slučaj. Trenutno se ne sumnja na prekršaj, rekao je izvor, ali incident je i dalje pod istragom Odeljenja za pljačke i ubistva policije Los Anđelesa.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Binga u popularnoj seriji 'Prijatelji', koja se prikazivala 10 sezona, od 1994. do 2004., u kojoj su glumili Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Lisa Kudrow.

Nakon što je javnost bila obaveštne o njegovoj smrti, kolege i zvezde širom sveta su se oprostile od slavnog glumca čiju hrizmu nikada nećemo zaboraviti.

Tvoja reakcija?