Ova 4 znaka zodijaka ne mogu bez društvenih mreža!

canva
U eri društvenih mreža kada svi volimo da objavimo lepu fotografiju, a često smo pod indirektnim pritiskom okoline koja ima "savršen feed", dolazimo u situaciju da sve češće pravimo selfije kako bismo ih podelili na mrežana. I ništa u tome nije loše, naravno, ali ponekad se dešava da zauzeti time da sve zabeležimo, propustimo čaroliju trenutka koji se nikada neće ponoviti
Vidi originalni članak

Iako smo svi makar jednom bili u takvom položaju, postoje osobe koje se pak stalno radije fotografišu nego što "koriste momenat". Prema Miss7, ove osobe su uglavnom rođene u jednom od ova četiri horoskopska znaka.

Škorpija

To što su škorpije po prirodi veoma rezervisane i oprezno nikako ne znači da nisu zaljubljene u sebe! Naprotiv, one se često toliko vežu za svoju ulogu na društvenim mrežama da ulaze u razne debate i rasprave. Takođe, društvene mreže su za njih beg od stvarnosti jer tu ne moraju da budu tajnovite kakve su inače. Osobe rođene u ovom znaku vole da dele svaki sekund svog života sa svojim pratiocima i "pate" od toga da imaju uredan i lep profil. Sve to zvuči lepo, ali zar se ne čini ponekad da život prolazi dok vi uređujete feed?

via GIPHY

Blizanci

Za osobe rođene u znaku blizanca društvene mreže predstavljaju vid druženja i nikako ih se ne odriču. Ove osobe su veoma ekstrovertne i društvene, a pored toga što uživaju u deljenju detalja iz ličnog života, blizanci vole da "zavire i u tuđe dvorište" pa neretko lajkuju i komentarišu fotografije drugih korisnika. Oni vole da budu u centru dešavanja pa ako sa njima odete na ručak, budite spremni da ništa ne dodirnete dok oni to ne slikaju i ne objave. 

via GIPHY

Život je mnogo više od društvenih mreža, a Blizacima je potrebno da se solobode pritiska da kontrolišu svaki sekund svog života deleći ga sa drugima.

Lav

Lav ima potrebu da stalno bude u središtu zbivanja i da sva pažnja bude usmerena ka njemu. Baš zato, većina njih će, bar kada su društvene mrežđe u pitanju, uraditi sve da pratiocima pokaže što blistavije trenutke svog života. Na veoma uspešan način, oni svojim objavama izazivaju divljenje kod ljudi, Od hrane, preko putovanja i izlazaka: sve je zabeleženo i objavljeno! 

via GIPHY

Ipak, postoji nešto što vam možda niko nije rekao, a to je da Lavovi umeju često da s eizgube u iluziji koju stvaraju na društvenim mrežama trudeži se da njihov život barem tu izgleda savršeno. Ako počnu da malo više žive u realnosti, biće mnogo rasterećeniji.

Strelac

Za Strelčeve su društvene mreže neki vid "izduvnog ventila" jer oni obajvljuju sve: kafu, šetnju, putovanja, druženja... Oni su pravi lovci na lajkove i komentare jer su gladni slave, a bukvalno žive od pohvala i pozitivnih kritika.  Osobe rođene u ovom znaku ponekad imaju problem što vole da rade više stvari u istom trenutku, pa je to slučaj i sa objavljivanjem sadržaja na mrežama. Trebalo bi da se opuste i pokušaju da se fokusiraju na samo jedan zadatak. 

via GIPHY

Poseti www.roosvaaj.rs