Bez srama 69 pregleda 16. Maj 2023.

Ova 4 znaka zodijaka ne mogu bez društvenih mreža!

canva

U eri društvenih mreža kada svi volimo da objavimo lepu fotografiju, a često smo pod indirektnim pritiskom okoline koja ima "savršen feed", dolazimo u situaciju da sve češće pravimo selfije kako bismo ih podelili na mrežana. I ništa u tome nije loše, naravno, ali ponekad se dešava da zauzeti time da sve zabeležimo, propustimo čaroliju trenutka koji se nikada neće ponoviti

Iako smo svi makar jednom bili u takvom položaju, postoje osobe koje se pak stalno radije fotografišu nego što "koriste momenat". Prema Miss7, ove osobe su uglavnom rođene u jednom od ova četiri horoskopska znaka.

Škorpija

To što su škorpije po prirodi veoma rezervisane i oprezno nikako ne znači da nisu zaljubljene u sebe! Naprotiv, one se često toliko vežu za svoju ulogu na društvenim mrežama da ulaze u razne debate i rasprave. Takođe, društvene mreže su za njih beg od stvarnosti jer tu ne moraju da budu tajnovite kakve su inače. Osobe rođene u ovom znaku vole da dele svaki sekund svog života sa svojim pratiocima i "pate" od toga da imaju uredan i lep profil. Sve to zvuči lepo, ali zar se ne čini ponekad da život prolazi dok vi uređujete feed?

via GIPHY

Blizanci

Za osobe rođene u znaku blizanca društvene mreže predstavljaju vid druženja i nikako ih se ne odriču. Ove osobe su veoma ekstrovertne i društvene, a pored toga što uživaju u deljenju detalja iz ličnog života, blizanci vole da "zavire i u tuđe dvorište" pa neretko lajkuju i komentarišu fotografije drugih korisnika. Oni vole da budu u centru dešavanja pa ako sa njima odete na ručak, budite spremni da ništa ne dodirnete dok oni to ne slikaju i ne objave. 

via GIPHY

Život je mnogo više od društvenih mreža, a Blizacima je potrebno da se solobode pritiska da kontrolišu svaki sekund svog života deleći ga sa drugima.

Lav

Lav ima potrebu da stalno bude u središtu zbivanja i da sva pažnja bude usmerena ka njemu. Baš zato, većina njih će, bar kada su društvene mrežđe u pitanju, uraditi sve da pratiocima pokaže što blistavije trenutke svog života. Na veoma uspešan način, oni svojim objavama izazivaju divljenje kod ljudi, Od hrane, preko putovanja i izlazaka: sve je zabeleženo i objavljeno! 

via GIPHY

Ipak, postoji nešto što vam možda niko nije rekao, a to je da Lavovi umeju često da s eizgube u iluziji koju stvaraju na društvenim mrežama trudeži se da njihov život barem tu izgleda savršeno. Ako počnu da malo više žive u realnosti, biće mnogo rasterećeniji.

Strelac

Za Strelčeve su društvene mreže neki vid "izduvnog ventila" jer oni obajvljuju sve: kafu, šetnju, putovanja, druženja... Oni su pravi lovci na lajkove i komentare jer su gladni slave, a bukvalno žive od pohvala i pozitivnih kritika.  Osobe rođene u ovom znaku ponekad imaju problem što vole da rade više stvari u istom trenutku, pa je to slučaj i sa objavljivanjem sadržaja na mrežama. Trebalo bi da se opuste i pokušaju da se fokusiraju na samo jedan zadatak. 

via GIPHY

Tvoja reakcija?