Zbog OVE glumice se razvodi Momčilo Otašević?

pixsell/canva
Momčilo Otašević je popularnost među srpskom publikom stekao u seriji "Budva na pjenu od mora" glumivši simpatičnog Luku za koga se ispostavilo da baš i nije veran. Ipak, izgleda da se Momčilo malo više "uživeo" u ulogu, pa je ovu naviku preneo na privatni život
Vidi originalni članak

Kako se pretpotsvalja, glumac je svoju suprugu Jelenu Perčin ostavio zbog hrvatske glumice Ane Uršule Najev. Sa Jelenom ima dvoje dece, Mašu i Jakšu, a kako piše Stil, Momčilo je izgradio odličan odnos i sa njenom ćerkom iz prvog braka. Pa šta se onda desilo?

Na snimanju nove serije "Kumovi" oseteila se hemija između Ane i Momčila gde se Ana pojavljuje u ulozi prelepe doktorke, dok momčilo glumi ponovo simpatičnog lika Janka.

Ana Uršula Najev je Hrvatskoj publici poznata po drami i skandalima poput prošlogidišnjeg kada je rekla da ju je vozač autobusa verbalno napao, a ona je doživela napad panike. Nakon što je ona ovo iznela u medijima, javili su se svedoci čija se priča nije podudarala sa njenom. Naime, jedan čovek koji je prisustvovao incidentu je na Facebooku napisao sledeće: "Na spomen policije je izašla iz autobusa i na odlasku nam je slatko rekla: ''Mrš stoko, videćete Boga svoga...''. Jako lep vokabular za jednu 'glumicu'. 53 putnika je aplaudiralo kada je napokon izašla iz busa. Ja nisam ni tada znao o kome se radi, već su nam putnici rekli sada će te u novinama završiti jer ona od ovakvih izmišljenih scena živi. Mi se ne kajemo za ništa".

Ako su glasine tačne, da li možete da zamislite Momčila i Anu kao par?

Poseti www.roosvaaj.rs