Bez srama 738 pregleda 16. Januar 2023.

Zbog OVE glumice se razvodi Momčilo Otašević?

pixsell/canva

Momčilo Otašević je popularnost među srpskom publikom stekao u seriji "Budva na pjenu od mora" glumivši simpatičnog Luku za koga se ispostavilo da baš i nije veran. Ipak, izgleda da se Momčilo malo više "uživeo" u ulogu, pa je ovu naviku preneo na privatni život

Kako se pretpotsvalja, glumac je svoju suprugu Jelenu Perčin ostavio zbog hrvatske glumice Ane Uršule Najev. Sa Jelenom ima dvoje dece, Mašu i Jakšu, a kako piše Stil, Momčilo je izgradio odličan odnos i sa njenom ćerkom iz prvog braka. Pa šta se onda desilo?

Na snimanju nove serije "Kumovi" oseteila se hemija između Ane i Momčila gde se Ana pojavljuje u ulozi prelepe doktorke, dok momčilo glumi ponovo simpatičnog lika Janka.

Ana Uršula Najev je Hrvatskoj publici poznata po drami i skandalima poput prošlogidišnjeg kada je rekla da ju je vozač autobusa verbalno napao, a ona je doživela napad panike. Nakon što je ona ovo iznela u medijima, javili su se svedoci čija se priča nije podudarala sa njenom. Naime, jedan čovek koji je prisustvovao incidentu je na Facebooku napisao sledeće: "Na spomen policije je izašla iz autobusa i na odlasku nam je slatko rekla: ''Mrš stoko, videćete Boga svoga...''. Jako lep vokabular za jednu 'glumicu'. 53 putnika je aplaudiralo kada je napokon izašla iz busa. Ja nisam ni tada znao o kome se radi, već su nam putnici rekli sada će te u novinama završiti jer ona od ovakvih izmišljenih scena živi. Mi se ne kajemo za ništa".

Ako su glasine tačne, da li možete da zamislite Momčila i Anu kao par?

Tvoja reakcija?