Dua Lipa pokidala sa novom pesmom za film 'Barbie'

printscreen/canva
Dua Lipa neće glumiti samo sirenu Barbi zajedno sa Margo Robi i Rajanom Goslingom u predstojećem filmu „Barbi“ koji će se pojaviti u bioskopima 21. jula. Pevačica „Levitating“ je takođe snimila novu pesmu za muziku za film, a mi jedva čekamo da je čujemo!
Vidi originalni članak

Dana 22. maja, Dua Lipa je na Instagramu objavila da se njen novi singl za muziku za film zove „Dance the Night“, uz video zapis i opis koji glasi: „Ova Barbi ima novu pesmu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели DUA LIPA (@dualipa)

Nova numera će biti objavljena zajedno sa muzičkim spotom, koji je Lipa zadirkivala u svom Instagram postu. U nastavku ćete saznati sve što treba da znate o novoj Lipinoj pesmi, od spota do datuma izlaska.

U tizeru muzičkog spota, neko izlazi iz para ružičastih, lepršavih štiklama sa visokom potpeticom u stilu Barbie i bukvalno levitira na njenim prstima. Retro, ​​disko melodija koja podseća na Lipin album iz 2020. godine „Future Nostalgia“, svira dok se Lipa pojavljuje na ekranu i daje poljubac u kameru pre nego što zapeva „Just come along for the ride“.

Dance the Night“ i njen muzički video objavljuju se 26. maja u ponoć. Čitav saundtrek za „Barbi“ će se pojaviti uporedo sa filmom oko dva meseca kasnije, 21. jula.

Jeste li uzbuđeni da čujete novu 'Barbie' pesmu?

Poseti www.roosvaaj.rs