Ove trendove nam donosi jesen i da, fenomenalni su!

canva
Iako je leto još uvek u punom jeku i neki tek kreću na odmor, moramo da mislimo i na budućnost i na to da je septembar na pragu. Gde ej septembar, tu je več i oktobar, a mi smo onda duboko zašli u jesen. Kako biste se na vreme pripremili za novu sezonu toplije garderobe, delimo sa vama odluke stilista kada su jesenju trendovi u pitanju
Vidi originalni članak

Ono što je uvek najvažnije jeste da odeća koju biramo bude udobna, ali i da nam se dopada i da bude u trendu. Ove jeseni akcenat je na nešto elegantnijoj odeći, ali onoj koja odiše udobnošću u svakom svom šavu. Hajde da pogledamo kakvi modeli garderobe nas uskoro očekuju u radnjama!

Elegantne suknje

Suknja je veoma popularan odevni predmet, a kada je ovogodišnji trend u pitanju, na ženama ćemo viđati nešto duže, midi varijante. Udobne i deblje, suknje su tu da našem autfitu pruže eleganciju, ali da se u njima pre svega osećamo udobno!

Široke pantalone

Za ovaj odevni predmet se treba odvažiti, ali kada jednom to uradite, nećete ih skidati! Široke pantalone su odlične za poslovne varijante, ali i za svakodnevne šetenj, izlaske i odlaske na fakultet.

Neutralni tonovi

Neutralne nijanse su poslednjih godina na modnoj sceni veoma popularne, a i ove godien ostaju na istom mestu. One će vašem autfitu dati potrebnu dozu elegancije koja je i te kako in predstojeće sezone, piše Mogu ja to sama.

Rolke

Oversize komadi su uveliko popularni, ali ove godine se okrećemo džemperima i rolkama nasuprot dosadašnjih dukseva.

Kožne jakne

Bez kožne jakne je teško zamisliti kišnu jesen! U kombinaciji sa čizmicama, patikama ili mokasinama, ovaj trend je uvek prisutan. Tokom predstojeće jeseni najviše će se nositi oversize modeli.

Klasični džemperi

Stilisti izdvajaju jednostavne, klasične džempere u zemljanim tonovima kao jesenji trend. Ovaj komad garderobe bio je nepravedno zaboravljen tokom prošle godine, zavirite dublje u svoj ormar i pronađite svoj omiljeni, klasični džemper!

Bela košulja

Iako se nepravedno našla kao poslednji komad na ovom spisku, bela košulja je neizostavan detalj tokom cele godine. Uz nju možete upariti toliko toga i izgledati elegantno, baš onako kako to savetuju stilisti za predstojeću jesen!

Poseti www.roosvaaj.rs