Nik Džonas otkriva 'tešku' tradiciju sa venčanja

printscreen/canva
Nik Džonas je bio iskren u vezi dana venčanja sa Prijankom Čoprom. Muzičar i glumica su se venčali u ekstravaganciji tokom nekoliko dana u Indiji u julu 2018. godine
Vidi originalni članak

Kada je razgovarao sa časopisom People o njihovom posebnom danu, Nik je otkrio jednu indijsku tradiciju koju je smatrao „iznenađujuće teškom“.

Postoji jedan trenutak na indijskim venčanjima gde se mlada i mladoženja podižu na ramena članova svoje porodice i postoji neka vrsta igre koja se igra gde venac stavljaju jedni na druge“, objasnio je on.

Cilj je da pokušamo da prvi stavimo venac na drugu osobu, nešto što bratu Jonasu nije bilo lako, posebno zbog toga koliko su konkurentni i on i Prijanka. Porodica koja prva stavi venac se tada smatra dominantnijom stranom.

Tako da je zaista za članove porodice važno da osećaju ponos i to je samo smešna igra“, dodaje on. "Ali to je zaista dirljivo i odličan način da se sve porodice povežu." Par je imao i zapadnjačku ceremoniju, kao i indijsku. Njihovo zapadno venčanje vodio je Jonasov otac, Kevin Jonas stariji.

Kada govori o različitim tradicijama za njihove svadbe, Jonas kaže da mu je to otvorilo oči da vidi koliko su „različite religije zapravo slične i same ceremonije imaju dušu“. Otkako su postali muž i žena, par je dočekao svoje prvo dete preko surogata. Njihova ćerka Malti rođena je u januaru 2022. godine.

Govoreći o očinstvu, pevač je opisao da se život menja, "Malti je neverovatan. Donosi mi mnogo radosti", rekao je on za ET. Nick Jonas je sada zvanično muž i otac.

Poseti www.roosvaaj.rs