Prvi 177 pregleda 17. Avgust 2023.

Nik Džonas otkriva 'tešku' tradiciju sa venčanja

printscreen/canva

Nik Džonas je bio iskren u vezi dana venčanja sa Prijankom Čoprom. Muzičar i glumica su se venčali u ekstravaganciji tokom nekoliko dana u Indiji u julu 2018. godine

Kada je razgovarao sa časopisom People o njihovom posebnom danu, Nik je otkrio jednu indijsku tradiciju koju je smatrao „iznenađujuće teškom“.

Postoji jedan trenutak na indijskim venčanjima gde se mlada i mladoženja podižu na ramena članova svoje porodice i postoji neka vrsta igre koja se igra gde venac stavljaju jedni na druge“, objasnio je on.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Cilj je da pokušamo da prvi stavimo venac na drugu osobu, nešto što bratu Jonasu nije bilo lako, posebno zbog toga koliko su konkurentni i on i Prijanka. Porodica koja prva stavi venac se tada smatra dominantnijom stranom.

Tako da je zaista za članove porodice važno da osećaju ponos i to je samo smešna igra“, dodaje on. "Ali to je zaista dirljivo i odličan način da se sve porodice povežu." Par je imao i zapadnjačku ceremoniju, kao i indijsku. Njihovo zapadno venčanje vodio je Jonasov otac, Kevin Jonas stariji.

Kada govori o različitim tradicijama za njihove svadbe, Jonas kaže da mu je to otvorilo oči da vidi koliko su „različite religije zapravo slične i same ceremonije imaju dušu“. Otkako su postali muž i žena, par je dočekao svoje prvo dete preko surogata. Njihova ćerka Malti rođena je u januaru 2022. godine.

Govoreći o očinstvu, pevač je opisao da se život menja, "Malti je neverovatan. Donosi mi mnogo radosti", rekao je on za ET. Nick Jonas je sada zvanično muž i otac.

Tvoja reakcija?