Ovo je najgenijalniji trik za 'maskiranje' masne kose

canva
Umorni ste od toga da danas operete kosu, a ona je već prekosutra masna i morate ponovo da je perete? Pa, gde je pranje, tu je i sušenje, feniranje ili stilizovanje i stalno ulaganje vremena u kosu... Ipak, jedna TikTokerka je podelila viralan trik sa nama kako da se trajno rešimo masne kose, ali i da doprinesemo njenom kvalitetu
Vidi originalni članak

Ono što bi vašoj kosi bilo od velike pomoći ako je sklona čestom mašćenju, jeste salicilna kiselina. TikTokerka Bambi Does Beauty je otkrila ovu misteriju u svom videu u kome je naglasila da ga posvećuje svim njenim "prijateljicama po masnoj kosi". Ona je savjetovala svoje pratioce da jednom sedmično koriste tretman sa salicilnom kiselinom kako bi pomogli u borbi protiv masne kose.

"Otklanja svu mrtvu kožu, naslage kozmetičkih proizvoda poput suvog šampona i takođe uklanja višak masnoće. Samo sačekajte da vidite rezultate", podelila je ova zvezda pomenute mreže.

Neverovatno je koliko je salicilna kiselina nežna za vlasište, ali pomaže i u uklanjanju viška masnoće, kao i mrtve kože i nečistoća. Takođe, proizvodi na bazi salicilne kiseline su veoma pristupačni, a s obzirom da se koriste samo ejdnom nedeljno, trajaće vam rpilično dugo. 

@bambidoesbeauty #greasyhair #greasyscalp #oilyskin #oilyroots #salicylicacid #scalpscrub #scalptreatment #hairhacks #hairhack #greasyhairtutorial #greasyhairtips #fyp #foryourpage ♬ original sound - Bambi Does Beauty

Ovim tretmanom možete se boriti protiv ljuštenja, masnog vlasišta i svraba temena.

Pratioci Bambi Does Beauty pohvalili su je za ovaj hak, a mnogi su rekli da im je pomogao da transformišu kosu.

Poseti www.roosvaaj.rs