Stižu rode: Rihanna pokazala trudnički stomak na nastupu!

instagram/canva
Iako se pre samo devet meseci porodoila i na svet donela preslatkog dečaka, Rihanna je na sinoćnjem nastupu na poluvremenu Super Bowl- a pokazala svoj triudnički stomačić, a zatim je njena "ekipa" potvrdila ovu vest. Naime, nakon višegodišnje pauze, Rihanna je čekala ovaj spektakularni momenat kako bi obelodanila svoju drugu trudnoću
Vidi originalni članak
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели RİHANNA🔵 (@rihannaofficiall)

Pre nastupa, Rihannu su mnogi pitali da li će povesti nekog gosta iznenađenja na svoj nastup, a ona je tada izjavila da nije sigurna i da će iznenađenja možda i biti. Kako niko nije ni slutio o kakvom se gostu iznenađenja radi, svi su ostalui šokirani kada je Rihanna raskopčala crvenu jaknu u kojoj je nastupala i pokazala stomak. Ona je jednostavno otvorila jaknu i pomazila svoj stomak tokom izvođenja pesme "Diamonds". 

Ova vest je "zapalila" internet toliko da u jednom trenutku Twitter nije funkcionisao, a kada je reč o starosti trudnoće, po veličini Rihanninog stomaka, reklo bi se da se već nalazi u drugom trimestru trudnoće.

Kako smo već rekli, PR tim pevačice je na profilu "Fenty Beauty" i zvanično objavio ovu vest. Kada je reč o organizatorima Super Bowl- a, oni organizuju nastupe velikih zvezda, ali ih tradicionalno ne plaćaju. Ipak, ove godine su zasigurno dobili najlepšu moguću reklamu!

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

 

Poseti www.roosvaaj.rs