Prvi 98 pregleda 13. Februar 2023.

Stižu rode: Rihanna pokazala trudnički stomak na nastupu!

instagram/canva

Iako se pre samo devet meseci porodoila i na svet donela preslatkog dečaka, Rihanna je na sinoćnjem nastupu na poluvremenu Super Bowl- a pokazala svoj triudnički stomačić, a zatim je njena "ekipa" potvrdila ovu vest. Naime, nakon višegodišnje pauze, Rihanna je čekala ovaj spektakularni momenat kako bi obelodanila svoju drugu trudnoću

Pre nastupa, Rihannu su mnogi pitali da li će povesti nekog gosta iznenađenja na svoj nastup, a ona je tada izjavila da nije sigurna i da će iznenađenja možda i biti. Kako niko nije ni slutio o kakvom se gostu iznenađenja radi, svi su ostalui šokirani kada je Rihanna raskopčala crvenu jaknu u kojoj je nastupala i pokazala stomak. Ona je jednostavno otvorila jaknu i pomazila svoj stomak tokom izvođenja pesme "Diamonds". 

Ova vest je "zapalila" internet toliko da u jednom trenutku Twitter nije funkcionisao, a kada je reč o starosti trudnoće, po veličini Rihanninog stomaka, reklo bi se da se već nalazi u drugom trimestru trudnoće.

Kako smo već rekli, PR tim pevačice je na profilu "Fenty Beauty" i zvanično objavio ovu vest. Kada je reč o organizatorima Super Bowl- a, oni organizuju nastupe velikih zvezda, ali ih tradicionalno ne plaćaju. Ipak, ove godine su zasigurno dobili najlepšu moguću reklamu!

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

 

Tvoja reakcija?