Bez srama 142 pregleda 03. Maj 2023.

5 razloga zbog kojih žene 'nestaju' nakon trećeg dejta

canva

Privlačnost je razlog zašto je išla na prvi i drugi sastanak. Interesovanje je razlog zašto je rekla da za treći. Evo zašto ne možete stići do četvrtog

Budimo fer. Svaka žena u tom trenutku želi nekoga ko joj odgovara i u skladu s tim procenjuje njen datum. Jednom je to saputnik, nekome je vikend, ali ima mnogo onih koji traže životnog partnera. U svakom slučaju, ona ima mentalnu kontrolnu listu sa kim želi da provodi vreme. Morate ispuniti ove kvalifikacije - ili ste ispali iz igre.

Evo pet razloga zašto bi treći sastanak mogao biti vaš poslednji sa njom:

1.  Niste dovoljno angažovani

Na trećem sastanku, ona primećuje da li pažljivo slušate, dajete joj komplimente i da li ste na odgovarajući način nežni kada priča tužnu priču. Znatno eskalirate u njenom poštovanju kada uvažite njena osećanja i ideje.

Ona takođe želi da zna da vam se sviđa i to možete učiniti tako što ćete napraviti „posebne” aranžmane za bar jedan od sastanaka, sećati se detalja o njenom životu i radu i podeliti svoje dublje i istinitije ja, kao i svoje ranjivosti. Nasmejati je može biti najupečatljiviji deo ovog sastanka. Skretanje pažnje, očigledna dosada i prevelika usredsređenost na telefon govore: „katastrofa“.

via GIPHY

2.  Ona je videla tvoju negativnu stranu

Možda se ne nosite dobro sa stresom, ali vaš oštar odgovor momku na brzoj hrani, brza defanzivnost i ljutita preterana reakcija u saobraćaju naterali su je da razmisli ponovo. Ona vas sada procenjuje mikroskopom, brine se da niste bezbedni, a nsvaki instinkt u telu joj govori „Ne, ne, ne“.

via GIPHY

3.  Shvatila je da postoji nešto kardinalno kod vas što joj ne odgovara

Ovo je dejt kada postoji više slobode da otkrijete svoju istoriju i ko ste. Postavila je neka pitanja, vaš gard je spušten, i uskoro ste previše otkrili. U svakom slučaju, budite iskreni i autentični, ali dobro razmislite o tome kako uokvirujete svoju traumu iz detinjstva ili najgore delove svoje životne priče. Budite spremni da cela vaša istina može biti razlog zašto nema četvrtog sastanka.

via GIPHY

4.  Nisi njen vitez u sjajnom oklopu

Iako nije devojka u nevolji, vaša partnerka je impresioniran hrabrošću, velikodušnošću, ljubaznošću i, u najmanju ruku, prefinjenošću i besprekornim manirima. Zbog toga su joj oči širom otvorene kada uđete kroz vrata, ne ostavljate bakšiš ili jedete prstima.

Ona ima vizije budućeg muškarca u javnom okruženju, a posebno oko porodice i prijatelja. Razmislite o tome da donesete mali promišljen poklon, recite molim vas i hvala svima i izvinite se zbog neočekivane greške. Poenta priče - želi nekoga sa manirima ko će oduševiti njene roditelje.

via GIPHY

5.  Korak ka intimnosti (fizičkoj ili emocionalnoj) bio je razočaravajuć

Flert je obavezan do trećeg dejta i ako sa ukusom vodite razgovor, ona će biti u tandemu, a ponekad i podstrekač. Nemojte ovo pogrešno shvatiti i očekujte od nje da zadrži vođstvo u svim intimnim stvarima. Čitajte njene oči, dodir i sav govor tela da biste ostali sinhronizovani.

Prihvatite da se ovaj sastanak može završiti strastvenim poljupcem, dugotrajnim zagrljajem ili značajnim trenutkom, nema pritiska da idete dalje od vaše neposredne i zajedničke udobnosti.

via GIPHY

Sada kada znate kako devojke razmišljaju imate mnogo više šanse da dođete do četvrtog i petog sastanka, i uz malo sreće - eto prelepe veze!

 

Tvoja reakcija?