Bez srama 175 pregleda 23. Decembar 2022.

5 stvari zbog kojih se kaju mlade nakon venčanja

canva

Svaka devojka mašta o danu svog venčanja kada je zaljubljena. Kako taj događaj postaje sve izvesniji i kako se približava, buduće mlade žele da sve protekne u savršenom redu planirajući svaki detalj tog dana

Ipak, nemoguće je uvek napraviti plan kada je venčanje u pitanju, a posebno kada je u pitanju prva bračna noć. Kako piše Your Tango, većina parova tokom prve bračne noći ne vodi ljubav ili zbog mladinog umora ili zbog mladoženjinog pijanstva. Ukoliko pitate mlade za čime žale, to sigurno nema veze sa spavaćom sobom. Da vidimo, šta su to mlade uradile (ili nisu) na dan svog venčanja i da li zaista imaju razloga da žale...

via GIPHY

1. Gubljenje vremena na pozdravljanje sa gostima

Dvdesetosmogišnja Sara kaže da bi jako volela da nije izgubila čitavu noć na razgovor sa gostima. Da, kada gosti sednu za sto, treba ih pozdraviti i poželeti im dobrodošlicu, ali u stvarnosti to jenjako dosadan „posao“ po rečima ove mlade. Koja nije stigla ni da pleše niti da popije šampanjac.

2. Previše stresa

Kristi, tridesettrogodišnja mlada, žali za tim što je dozvolila da stres ovlada njom. Naime, bila je veoma uzbuđena da sve prođe perfektno i zato nije mogla da potpuno uživa u ovom važnom danu. Anksioznost koju je osećala pre i na dan svog venčanja je definitivno stvar koju bi promenila.

via GIPHY

3. Previše alkohola

Džes, koja je želela da maskimalno uživa u jednom od najvažnijih dana u svom životu, nije baš planirala da se toliko napije da ga se ne seća! Počela je da pije sa deverušama kako bi ugušila tremu, ali se nije na vreme zaustavila, tako da iako lepo zvuči da se na dan svog venčanja „oduzmete“ od alkohola, ipak bi bilo lepo da se nečega i sećate, kaže ova dvadesetpetogodišnjakinja.

via GIPHY

4.Fotografisanje

Jedna mlada se požalila na užasne fotografije sa svog venčanja. Naime, Kelly je želela da bude učtiva i da ne dolazi u sukob sa fotografom, ali za uzvrat je dobila uspomene (fotografije) koje joj se ne dopadaju. Ova žena bi verovatno promenila i fotografa pored poza koje je tražio da zauzmu.

via GIPHY

5. Hrana (koju nije ni probala)

Kate (27) ne može da učestvuje u razgovoru sa svojim prijateljima kada razgovaraju o hrani na njenoj svadbi. Zašto? Zato što ova mlada nije ni dotakla hranu! Bila je zauzeta time da sve prođe kako treba iako je umirala od gladi. Da može da vrati vreme, verovatno bi sela za sto.

via GIPHY

Ovo su mlade podelila sa svima svoja iskustva, a iz svega treba izvući neku pouku. Ipak treba učiti na tuđim greškama, zar ne?

Tvoja reakcija?