Bez srama 66 pregleda 08. Mart 2023.

Avril Lavigne i Tyga viđeni su kako se ljube u izlasku

printscreen/canva

Izgleda da Avril Lavigne prelazi sa Mod Sun-a na Tyga-u. Dve nedelje nakon što je ona potvrdila za POPSUGAR da su ona i Sun prekinuli veridbu, Lavigne je primećena kako se ljubi sa Tajgom na Fashion Weeku u Parizu

U ponedeljak, par je viđen kako se zabavlja na zabavi Mugler x Hunter Schafer, naizgled potvrđujući svoju romansu o kojoj se priča. Predstavnici Avril i Tygae nisu odmah odgovorili na PopSugarov zahtev za komentar. Nagađanja da oni izlaze prvi put su se pojavila kada je TMZ 20. februara objavio fotografije njih dvoje kako se grle ispred Nobua u Los Anđelesu. Sledećeg dana, Avrilin predstavnik je potvrdio da su ona i Sun raskinuli.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Ubrzo nakon toga, Sunov predstavnik je rekao PopSugaru da je par „bio zajedno i veren od pre tri dana pre nego je Mod otišao na turneju, pa ako se nešto promenilo, to je za njega novost“. U to vreme, izvor takođe blizak bivšem paru takođe je rekao za People da se ništa ne dešava između Tajge i Lavin i da su oni „istinski prijatelji i ništa više“.

Od kraja februara, činilo se da Sun pokušava da shvati kako da se pomiri sa raskidom. On je podelio objavu na Instagramu uz natpis: „Za nedelju dana ceo moj život se potpuno promenio. Samo znam da postoji plan za sve. Držaću glavu gore + uvek slušam svoje srce, čak i kada se osećam slomljeno. "

Avril i Sun su prvi put dovedeni u vezu početkom 2021. godine, a San je zaprosio u martu 2022.

Tvoja reakcija?