Bez srama 90 pregleda 18. Maj 2023.

AWWW: 5 načina na koji muškarci žele da ih volite!

canva

Stalno se pitamo šta je to šro partnera čini srećnim pored nas i šta treba da uradimo kako bi tako ostalo. Složićemo se, muškarci su često tajanstveni i "čudni", da ne možemo da ih "dešifrujemo" pa onda imamo problem sa tim što ne znamo šta je to što oni vole i žele

Imajući to na umu, želimo da vam kažemo da niste same i da se većina nas tako ponekad oseća. Muškarci su skloni tome da nekada ne pokazuju osećanja, da ne pokazuju da im nešto ne odgovara, a ponekad će sve uraditi da ne biste videli da mu nešto ne prija. Ne brinite, i u ovakvim situacijama ima načina da mu pokažete da vam je stalo do njega, poručuje Yourtango.

Dozvolite mu da vas nasmeje

 | Author: canva canva

Muškarci vole da dobiju potvrdu od vas za ono što rade, a smeh je prava potvrda da rade nešto ispravno. Upravo od toga zavisi kako će se oni osećati i koliko će imati samopouzdanja. Ovo je nešto što se može uporediti sa tim kada prvi put vidite bebu da se osmehuje: to znači da vas ona prihvata, da vam se raduje i da uživa u vašem prisustvu. Isto to važi i za muškarce.

Dakle, ako i dalje može da vas nasmeje, bez obzira na sve nesuglasice koje imate među sobom, znajte da se plamen nije ugasio. Dozvolite mu da vas stalno zasmejava kako biste potvrdili da ste srećni pored njega. Muškarci žive od pažnje, ne zaboravite!

Cenite njegov trud

Niko ne voli da njegov trud bude obezvređen, a to je nešto što definitivno opisuje muškarce. Njima je potrebno da priznate na neki način ono pto oni rade za vas. Uzmimo kao primer poklone.

 | Author: canva canva

U današnje vreme, žene su postale samostalnije pa ponekad teže prihvataju poklone i to je u redu. Ipak, ako volite ovog čoveka, dozvolite mu da vam nešto pokloni. Sve i da to nije po vašem ukusu, prihvatite poklon i stavite taj komad nakita na sebe. On će biti presrećan!

Tražite pomoć

U želji da pokažu svoje sposobnosti i samostalnost, žene često dolaze u situaciju da se neke stvari podrazumevaju. E pa nije uvek tako! Ako ste umorni jer je vaša beba bila budna celu noć, potražite njegovu pomoć tako što će on provesti jutro sa detetom dok vi malo odmorite. Ako ste natovarili puna kolica u nabavci i ne možete da ih nosite uz stepenice, obratite mu se za pomoć. Muškarci ne vole da žene sve rade same, u njihovom je instiktu da dominiraju u nekim stvarima i slobodno im to dopustite.

 | Author: canva canva

Bez obzira na to što vi možda sve možete sami- nemojte. U dvoje je lepše!

Tvoja reakcija?