Bez srama 2275 pregleda 21. Februar 2023.

Breskvica korigovala kilažu i uradila operaciju!?

instagram/canva

Većini zvezda nije dovoljna priirodna lepota koju poseduju pa se neretko podvrgavaju estetskim zahvatima kako bi postigle željeni izgled. Jedna od njih jeste i popularna Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, koja je rešila da drastično promeni izgled

U vreme kada je bila u vezi sa Vojažom, Breskvica je bila simpatična mršava devojka sa prelepim crtama llica. Ona je odlučila da malo doda na kilaži i da poveća usne, što je i uradila. Čitav proces uvećanja usana je snimila i podelila sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Breskvica je "prozborila" i na temu svoje nove kilaže rekaviši da ljudi često negativno komentarišu njeno gojenje ne znajući da je ona upravo i želela da doda koji kilogram.

@brrreskvaa #fyp #breskvica #sing #voiceeffects ♬ original sound - Breskvica

Smatrala je sebe previše mršavom pa se "bacila" na posao i krenula na treninge i režime koji su joj pomogli da dođe do željene kilaže. Anđela je rekla i da se često smeje ovakvim komentarima zajedno sa svojom porodicom.

Zavirite na njen profil pa nam recite: da li je Anđela Ignjatović Breskvica preterala kada su kilogrami i usne u pitanju?

Tvoja reakcija?