Bez srama 187 pregleda 30. Januar 2023.

Britney se obratila fanovima nakon upada policije u kuću

pixsell/canva

Britni Spirs je reagovala na fanove koji su pozvali policiju zbog zabrinutosti za njenu bezbednost

TikTok video snimci ​​koji prikazuju ljude kako traže proveru njenog zdravlja počeli su da se pojavljuju nakon što je Britniin Instagram juče obrisan. Nejasno je zašto je Britni izbrisala svoj Instagram, ali to je učinila mnogo puta ranije.

Nakon što su pozivi obavljeni, portparol šerifa okruga Ventura je naknadno rekao za stranicu PageSix: „Mogu da potvrdim da smo primili pozive u našu depešu, i u suštini, mogu da potvrdim da ne verujemo da je Britni Spirs u bilo kakvoj opasnosti.“ Dalji detalji nisu dati zbog „privatnosti“.

Sama Britni je tada objavila saopštenje na Tviteru, počevši: „Kao što svi znaju, policija je pozvana u moju kuću na osnovu "prenk" telefonskih poziva. Volim i obožavam svoje fanove, ali ovoga puta stvari su otišle predaleko i moja privatnost je narušena. Policija nije ušla u moj dom i kada su došli do moje kapije brzo su shvatili da nema problema i odmah su otišli.“

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

„Ovo je učinilo da se osećam zlostavljanom i kao da su me mediji ponovo prikazali u lošem i nepravednom svetlu. U ovo vreme mog života, iskreno se nadam da će javnost i moji fanovi koje toliko volim poštovati moju privatnost na dalje“, zaključila je ona.

Ovo je deo rastućeg nedavnog trenda spekulacija o Britninom blagostanju, podstaknutog Tiktokom (#WhereIsBritney koji trenutno ima 287,8 miliona pregleda na aplikaciji, više nego dvostruko više nego na početku godine). Korisnici teoretiziraju da je Britni ponovo pod nadzorom, a neki TikTok-ovi ​​tvrde da je na nedavnim slikama i video snimcima korišćen njen dubler.

Tvoja reakcija?