Bez srama 269 pregleda 12. Mart 2023.

Čovek zbog BUBULJICE završio u bolnici! ŠTA?!

tiktok/canva

Nije sve što liči na bubuljicu baš bubuljica, a da je to istina ispostavilo se u slučaju jednog čoveka koji je izraslinu danima pokušavao da iscedi, ali u je u jednom momentu već "vrag odneo šalu"

Kako piše Kurir, Džek je na čelu primetio bubuljicu i na početku joj nije pridavao veliki značaj. Kako to obično biva sa bubuljicama, ona je u nekom trenutku počela da ga nervira i rešio je da je iscedi. U pomoć mu je pritekla i supruga i to ceđenje je trajalo danima.

Najpre se pojavio otok koji se postepeno širio ka očima, a jedno oko mu se potpuno zatvorilo. Vreme je prolazilo, a Džeku se zatvorilo i drugo oko pa je odlučio da potraži lekarsku pomoć. Verovao je da se radi o potkožnoj bubuljici kojoj samo treba malo više vremena kako bi se sasušila i zacelila.

@jack_holmes1 Very fucking british summer! #fyp #ElectrifyTheMini ♬ Oh No - Kreepa

Međutim, u bolnici je ostao šokiran kada su mu saopštili da nije u pitanju nikakva bubuljica već ubod konjske mušice. Pored Džeka, i osoblje je bilo zapanjeno posledicama jer su mu oči bile zatvorene od otoka, a njegovi prijatelji su čak mislili da se sa nekim tajno potukao. 

@jack_holmes1 Part two of the fun… #ElectrifyTheMini #fyp ♬ Funny Song - Cavendish Music

Lekari su uspeli da očiste Džekovu ranu i da je iscede, a iz nje je izašla ogromna larva koja je po Džekovim rečima bila odvratna. 

Nakon toga, otok mu se proširio i na usne, a bolovi su se pojačali, pa je ponovo otišao u bolnicu. Tada je dobio antibiotik koji mu je pomogao da se oporavi.

Tvoja reakcija?