Bez srama 180 pregleda 08. Oktobar 2023.

Da li je Gipsy Rose uopšte trebalo da ide u zatvor?

canva

Ubistvo Dee Dee odjeknulo je u javnosti 2015. godine kada je devojka po imenu Gipsy Rose sa svojim tadašnjim dečkom organizovala i isplanirala kako da se oslobodi svoje majke koja ju je godinama emocionalno i fizički zlostavljala. Kada je telo njene majke pronađeno, Gipsy je uhapšena i osuđena na deset godina zatvora, a ona će, verovatno zbog dobrog vladanja, uskoro izaći na slobodu nakon sedam godina robije

Gipsy Rose bi u decembru trebalo da bude puštena iz zatvora, a mnoge njene pristalice veruju da je sistem zakazao kada je ona uopte osuđena za drugostepeno ubistvo svoje majke Dee Dee. Njeni "fanovi" smatraju da je ona dovoljno u životu propatila te da joj je umesto zatvora bila potrebna pomoć kako da najpre povrati povrenje u ljude koje je izgubila zbog svoje majke.

Naime, Gipsy je sa svojim tadašnjim dečkom isplanirala kako da se reši svoje majke. Po dogovoru, Gipsy se sakrila u kupatilo akda je nejn momak Nicholas Godejohn na smrt izbo njenu majku.

 | Author:

Njena majka Clauddine Dee Dee Blanchard godinama je emocionalno i fizički zlostavljala svoju ćerku. Veruje se da je Dee Dee imala Munchauzenov sindrom te se na ovaj način razumelo jeno ponašanje. Pre smrti, Dee Dee je tvrdila da je njena ćerka imala više zdravstvenih problema, uključujući leukemiju, mišićnu distrofiju, kao i astmu.

Clauddine Dee Dee je pronađena mrtva u njihovoj kući 2015. godine. Nakon što je pronašla majčino telo, policija je uhapsila Gypsy Rose, kao i njenog dečka Nicholasa Godejohna, a Gypsy Rose je priznala krivicu za drugostepeno ubistvo. Međutim, njene pristalice kažu da se suočila s dovoljno emocionalnih previranja tokom svog detinjstva i da nikada nije trebala biti zatvorena.

 | Author: canva canva

"Trebala joj je pomoć, a ne zatvor. Izneverila ju je svaka odrasla osoba u njenom životu."

"Ova devojka je mnogo propatila u životu. Nadam se da će moći da ima bolji život kada izađe iz zatvora."

"Trebalo je da ode u ustanovu za rehabilitaciju umesto na robiju", samo su neki od komentara.

Odeljenje za popravne kazne Misurija potvrdilo je da će ona biti puštena iz zatvora 28. decembra, javlja Her. Nicholas Godejohn će služiti doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva Clauddine Dee Dee Blanchard.

Tvoja reakcija?