Bez srama 165 pregleda 20. Januar 2023.

Da li je Liam prevario Miley Cyrus sa 14 devojaka?!

pixsell/canva

Glasine da je Liam Hemsvort prevario Majli Sajrus trenutno su viralne na internetu, ali iza njih zapravo nema trunke istine. Ne, Lijam nije varao Majli Sajrus, što je i ona sama potvrdila

Glasine da je Liam Hemsvort prevario Majli Sajrus trenutno su viralne na internetu, ali one zapravo nisu istinite.

Prošle nedelje, Majli Sajrus se vratila muzici sa svojim potpuno novim singlom „Flowers“. Pesma je dobila pohvale i od obožavalaca i od kritičara i odmah se popela na vrh lista širom sveta. Takođe je izazvala mnogo "čavrljanja" jer sadrži mnogo sumnjivih hintova koji upućuju na Majlinu vezu sa njenim bivšim mužem Liamom Hemsvortom.

Nakon objavljivanja pesme, proširile su se glasine da je Liam varao Majli sa više od 14 žena tokom njihovog braka. Međutim, Majli je zapravo razotkrila ove glasine u seriji tvitova ubrzo nakon što su se prvi put razveli 2019. Njena nova pesma „Flowers“ inspirisala mnogo TikTok-ova i tvitova u kojima ljudi pokušavaju da dešifruju sve reference na Liama u pesmi i videu. Prošle nedelje, Pop Tingz je tvitovao: „Kuću u kojoj je snimljen muzički spot za „Flowers“ Majli Sajrus je prethodno koristio Lijam Hemsvort da vara Majli sa više od 14 žena dok su bili u braku."

Tvit je brzo postao viralan i mnogi su se šokirali saznanjem da je Liam navodno bio neveran toliko puta i sa toliko žena. S obzirom na to, koliko god ovo zvučalo skandalozno, to je dezinformacija i verovatno je vredno biti oprezan sledeći put kada vidite da teorija na TikTok-u ili tvit postaju viralni, a da prethodno ne proverite činjenice.

Kada su se Majli i Lijam razdvojili 2019. godine, pojavile su se glasine da su ona i Lijam varali jedno drugo. Majli se zatim oglasila na Tviteru kako bi se izjasnila. Ona je tvitovala: „Istina je kada smo se Liam i ja pomirili, mislila sam to i bila sam posvećena. Ovde NEMA tajni koje treba otkriti.“

Majli je nastavila pa tvitovala: „Mogu da priznam mnogo stvari, ali odbijam da priznam da je moj brak prekinut zbog prevare. Lijam i ja smo zajedno deceniju. Govorila sam to ranije i ostaje istina, ja volim Liama i uvek će ga voleti."

Drugim rečima, Liam nije prevario 14 žena dok je bio u braku sa Majli. Jeste li i vi naseli na ove glasine?

Tvoja reakcija?