Bez srama 177 pregleda 25. Oktobar 2023.

Da li je moguće? Potpisali ugovor za vezu na daljinu!

canva

Veze na daljinu su veoma posebne,ali ih je u mnogim situacijama teško održati. I ne, razlog tome nije ona čuvena "daleko od očiju- daleko od srca" već se uglavnom radi o nedostatku poverenja ili poštovanja. Ipak, ako se odlučite za takvu vezu i pokušate da je ostvarite, koliko daleko biste bili spremni da idete

Pitanje koje se postavlja je zaista realno, a odnosi se na to šta ste sve spremni da uradite ili propustite zarad voljene osobe koja je u drugom gradu ili državi. Jedan par iz Irske koji se uskoro razdvaja zbog upisa na različite fakultete, sastavio je ugovor u kome se granatuju prava partnera, ali se govori i o obavezama.

Her je objavio ovu neobičnu priču o tome da su ugovor napisali Devon Motley i njen dečko Geren Gathright, koji su se na TikToku pohvalili ovim gestom.

 | Author: canva canva

Klip počinje ugovorom koji kaže da nijedna strana ne može varati drugu. Takođe napominje da ni Devon ni Geren ne mogu prekinuti vezu pre septembra 2024. U dokumentu se takođe navodi da svaka strana mora deliti svoju lokaciju sa drugom 24/7 i odgovarati i na pozive druge strane, a takođe, kontakt se svakodnevno mora održavati.

Svađe moraju rezultirati pomirenjem izvinjenjem i završnim delovanjem naklonosti, a u nekim situacijama će biti potrebno da se naruči neka vrsta poklona svake strane na kućnu adresu.

"Lokacija uvek mora biti uključena. Na svaki viđeni poziv se mora odgovoriti. Moramo se čuti barem jednom dnevno", navodi se dalje u ugovoru.

 | Author: canva canva

Sledeća je lista stvari koje su u suprotnosti s ugovorom, kao što su:

"Prekršaj 16: Varanje, uključujući, ali ne ograničavajući se na: spavanje s nekim suprotnog pola, bilo kakav seksualni kontakt sa nekim suprotnog pola, slanje poruka ili pozivanje suprotnog pola, ili seksualne insinuacije sa zlom namerom.

"Prekršaj 17: Kleveta protiv bilo koje strane uključene u ovaj ugovor; žaliti se na svoju vezu, govoriti loše o svom partneru itd.

"Prekršaj 18: Zanemarivanje emocionalnog ili fizičkog stanja učesnika."

 | Author: canva canva

I dok je ugovor razdvojio internet, ima dosta ljudi koji podržavaju ugovor, a čak je objavljeno da Devon sada prodaje dve verzije ugovora: jednu za 99 centi, a drugu za 5,99 dolara.

Bilo kako bilo, možda ova ideja zvuči nekome zanimljivo, ali imajte u vidu da je poverenje i dalje veoma skup poklon koji vam neko može dati. Čuvajte ga i negujte jer nikakav ugovor ne može da osigura ljubav ako ona ne postoji.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važno obaveštenje
    Skladno sa člankom 94. Zakona o elektronskim medijima, komentarisanje članaka na web portalu Roosvaaj.rs dopušteno je samo registrovanim korisnicima. Svaki korisnik koji želi da komentariše članke obavezan je da se prethodno upozna sa Pravilima komentarisanja na web portalu Roosvaaj.rs i sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • olja123

    Dal je moguce da ovde ima toliko gresaka?barem pesma i text mogu da se nadju na netu pa da se vide lepo reci.Bili su mi simpaticni ovi kvizovi ali sada su stvarno presmesni