Bez srama 107 pregleda 11. Oktobar 2022.

Da li je Pete Davidson uklonio tetovažu o Kim?

Steven Bergman

Tema koja i nije baš najprijatnija, raskid Kim Kardašijan i Pita Dejvidsona razarala je internet još od njihovog razdvajanja. Kako se stvari odvijaju nakon toga, izgleda da ima novih informacija...

Od kada su Pete Davidson i Kim Kardashian raskinuli u avgustu, fanovi su se pitali da li će Pete prikriti ili zadržati svoje tetovaže posvećene Kim. 

Prema novim Davidsonovim fotografijama, izgleda da možda imamo svoj odgovor.

On je 3. oktobra primećen na snimanju svoje nadolazeće komedije „Bupkis“ sa zavojem na ključnoj kosti, na kojoj se nalazi upravo njegova tetovaža „My girl is a lawyer“.

 | Author: Steven Bergman Steven Bergman

Iako je nejasno da li je uklonio nešto od tetovaža inspirisanih Kardašijanom, Dejvidson je ranije govorio o svojoj želji da ukloni sve svoje tetovaže piše Popsugar. 

Dok je bio u vezi sa Kim, on je sakupio kolekciju tetovaža u čast svojoj tadašnjoj devojci. Pored onog na ključnoj kosti, imao je „KNSCP“ u malom fontu na donjoj desnoj strani vrata (verovatno za njenu decu: North, Saint, Chicago i Psalm) i tetovažu na kojoj je pisalo „Jasmin ∞ Aladin", verovatno misleći na njihove uloge u skeču "Saturday Night Live" gde je njihova romansa procvetala.

Pre njihove veze, još u decembru 2020., Dejvidson je otkrio da je zapravo u procesu uklanjanja svih svojih tetovaža imajući na umu buduće glumačke poslove. Govorio je o tome kako bi moglo potrajati do četiri sata da pokrije svoje tetovaže u stolici za šminkanje, pa je zaključio da bi „bilo lakše da ih skine“. 

Možda je već bio u procesu uklanjanja svojih tetovaža, ali nama ovo izgleda kao da pokušava da zaboravi svoju bivšu ljubav. 

Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima!

Tvoja reakcija?