Bez srama 72 pregleda 19. Avgust 2023.

Da li se Britney Spears zaista razvodi?!

instagram/canva

Britney Spears i Sam Asghari su u brak ušli pre samo godinu dana, tačnije 9. juna 2022. godine, a sada se priča kako se su se posvađali nakon čega se Sam iselio iz njihovog zajedničkog doma. Neki izvori potvrđuju da će se par uskoro i zvanično razvesti

Kako izvori navode, pevačicu je suprug optužio za neverstvo, ali dokaza za ovo nema, barem u javnosti. NJih dvoje su se toliko gadno posvađali da je Sam navodno naoustio porodičnu kuću i sada živi sam. 

Izvori kažu da je samo pitanje vremena kada će Sam pokrenuti brakorazvodnu parnicu. Vest o njihovom razvodu odjeknula je nakon nekoliko meseci krize u njihovom braku, pa se navodi da je već neko vreme njihova veza bila na udaru, piše Her.

Njih dvoje upoznali su se na snimanju Britninog spota 2016. godine i od tada su zajedno. U aprilu 2022. godine su podelili radosnu vest da čekaju bebu, ali je Britni nakon samo mesec dana nažalost izgubila bebu. 

Bez obzira na taj veliki gubitak, par je odlučio da se venča, a kakva je situacija povodom razvoda, videćemo u narednom periodu.

Tvoja reakcija?