Bez srama 144 pregleda 14. Oktobar 2022.

Da li su Adaktari stvarno novi Kardašijani?

pixsell/canva

Ako već ne znate, ova emisija prati život Adama Adaktara i njegove porodice. Ukratko, Adaktari su familija koja drži salon za ulepšavanje. Akcenat stavljaju na obrve, a od kraja avgusta, imaju i svoj rijaliti

Dakle, počnimo sa nekim osnovnim informacijama. Po njihovom sajtu, porodičan biznis vode Adam, Alis, Vanja, Anđela, Viktorija i Ara Adaktar.

Da se ne bi zbunjivali, evo kratkog objašnjenja.

Adam je glava celog projekta, a njegova majka Alis (Bobana) je zapravo počela ceo biznis davne 1994. u Čačku. Viktorija je takođe Bobanina ćerka, Adamova sestra. Alis i Vanja su sestre, Ara je Vanjina ćerka, znači Adamova sestra od tetke. Za kraj, ostaje Anđela. Anđela nosi titulu "prve dame" Adaktara, jer je ona Adamova žena.  

Adam je preuzeo ceo biznis, a Alis je otvorila frizerski salon koji nosi njeno ime.

Sad, kao da ovo nije dovoljno zbunjujuće, još su napravili rijaliti. Ili su možda baš zato napravili rijaliti...? Bilo kako bilo, ovo bi trebalo da bude neki pokušaj "Kardašijanovih", zaključuju mnogi. Od prve epizode je jasno da ovim poduhvatom pokušavaju da svojoj firmi dignu publicitet, ali i njima samima. 

Kada uđete na njihov sajt, videćete da svako od njih ima izmišljene titule. Na primer, Adam ima titulu "Boga obrva", što se često provlači kroz rijaliti.

 | Author: printscreen/youtube printscreen/youtube

Ne, ovo nije fotošop ili nešto tome slično, ovo je prva stvar koju vidite kada uđete na njihov sajt.

Vratimo se na rijaliti...Za produkciju, kao i emitovanje zaslužna je televizijska kuća "Pink", ali epizode takođe možete naći i na Jutjubu. Za sad ima 5 epizoda, u kojima nas uvode u njihov posao i privatan život. Vila na Dedinju, firma u Krunskoj, kako su stekli milione...

Konstantno se kroz priču provlači da je to projekat vredan "milion evra", i to najviše voli da ističe Adam. Neki ga znaju kao "Boga obrva", a neki kao najbahatiju i najarogantniju osobu na svetu. 

Da pokušavaju da budu Kardašijani - pokušavaju. Da im donekle uspeva - uspeva. Za to su ključni upitna (?) gluma i fejk situacije u kojima se nalaze iz sepizode u epizodu, tvrde neki koji su se već bacili u ozbiljne analize ove emisije.

Koji je kvalitet samog rijalitija, nije na nama da sudimo, linkove imate, pa ako vam već nije dosta cele priče pogledajte i sami!

Tvoja reakcija?