Bez srama 107 pregleda 14. Oktobar 2022.

Da li su to Voyage i Đina raskinuli? Čini se da da

pixsell/canva

Izgleda da su poznati pevač Mihajlo Veruović, poznatiji kao Voyage i ćerka Harisa Džinovića naišli na prepreku. Da li je to moguće?

Mediji javljaju da je vezi došao kraj iako su nedavno viđeni kako šetaju zagrljeni i pri tom razmjenjuju poljupce.

 | Author: Steven Bergman Steven Bergman

Popularni srpski reper Voyage i ćerka poznatog pevača Harisa Džinovića, Đina Džinović nedavno su viđeni u javnosti kako se ljube pa se nagađalo kako su započeli romantičnu vezu. Čini se da je toj vezi još brže došao kraj.

Iako je Voyage još uvek pričai da nikada nisu ni bili zajedno, svi znamo da to nije tako.

Razlog njihovog raskida bio je medijski pritisak, a zbog medija je za njihovu vezu saznao i Đinin otac koji nije bio nimalo srećan.

Početak njihove veze je bio baš lep i trudili su da se sakriju se od očiju javnosti. Međutim, mediji su ih otkrili i od tada su počeli problemi.

Voyage i Đina su pokušali da svoju vezu održe stabilnom bez obzira šta njen otac nije podržavao njihovu ljubav. To je sve funkcionisalo kratko, on je stalno od Đine tražio da raskine sa Mihajlom, da joj ne treba takav dečko. Na kraju, oni nisu uspeli da izdrže pritisak javnosti i njenog oca pa su prekinuli, ali su ostali u dobrim odnosima.

Izgleda da je Haris rekao svoje!

 | Author: Steven Bergman Steven Bergman

Đina se sada posvetila fakultetu, a Voyage poslovnim obavezama - ispričao je naš izvor o trenutnom odnosu Voyagea i Đine.

Tvoja reakcija?