Bez srama 103 pregleda 04. Januar 2023.

Dadilja Kourtney Kardashian otkriva zašto je dala otkaz!

pixsell/youtube/canva

Leah Barr, dadilja Kortnine troje dece, objavila je na svom TikToku snimke u kojima je objasnila zašto je dala otkaz, a razlog je, uprkos mnogim nagađanjima, zapravo ambicija za višim položajem. Naime, ona je želela i osetila se spremnom da postane lični asistent što je umeđuvremenu i postala. U porodici Kardashian nije imala tu mogućnost

Iako je dala otkaz, Leah Barr je o Kortney imala da kaže samo lepe stvari. Izjavila je da njenu decu voli kao da su njena najrođenija i da je najlepše godine svog života provela radeći sa njima. Takođe, otkrila je da su se rastali u prijateljskim odnosima te je tako "zapušila usta" svima koji su govorili da je između nje i Kourtney došlo do sukoba. 

@leahbarzz Here it is #fyp #highprofilenanny #nanny ♬ original sound - Leahbarzz

Dadilja je dodala da sada radi kao lični asistent na društvenim mrežama za jednog svog prijatelja. Sve se dogodilo u pravo vreme: njemu je bio potreban pomoćnik, a ona je želela da napreduje!

Barr se osvrnula i na početak saradnje sa Kortney rekavši da se nije zaposlila preko agencije već je bila preporučena od strane svog pastora. Kako je ispunjavala potrebne uslove, ubrzo je bila primljena.

Napominje da je iskustvo stekla tokom srednje škole kada je kao i mnoge devojke radila kao dadilja i bebisiterka. Zahvalna je Kortney za sve što je učinila za nju i sve čemu je naučila što joj je omogućilo da postane lični asistent. 

@leahbarzz

 

♬ original sound - Leahbarzz

U drzgom videu istakla je da je za nju bila jako teška odluka da prestane da radi za poznatu porodicu, ali želja za napretkom je ipak pobedila.

Tvoja reakcija?