Bez srama 1202 pregleda 07. Februar 2023.

Devojka tražila razvod SAMO dan nakon venčanja!

canva

Mlada objašnjava zašto je odlučila da se razvede od muža dan nakon njihovog venčanja zbog "štosa" koji je izveo u vezi sa njihovom svadbenom tortom. Ova žena je tačno objasnila šta je njen muž uradio da bi opravdao tako brzu promenu mišljenja

Napisala je: „Udala sam se neposredno pre Božića i nadam se da ću se razvesti do kraja januara. Nikad nisam marila za brak, ali nisam se ni protivila tome. Kada je moj dečko zaprosio 2020. godine, odlučili smo da to uradimo. Svako od nas je preuzeo otprilike polovinu odgovornosti za organizaciju venčanja, ali mislim da sam bila prilično razumna u pogledu kompromisa kada je on zaista želeo nešto."

Imala je samo jedno „tvrdo i brzo pravilo“ – da joj muž ne trlja lice u svadbenu tortu.

Ona je nastavila: „Kao razuman čovek koji me dobro poznaje, nije se poneo tako. Umesto toga, zgrabio me je za potiljak i gurnuo mi glavu u tortu. To je bilo planirano pošto je torta UNIŠTENA, a on je imao gomilu kolačića kao rezervu." Sledećeg dana mu je rekla da su gotovi. Svi su joj govorili da je „preterala” ali one je objasnila da je „veoma klaustrofobična posle saobraćajne nesreće pre mnogo godina” i da se uspaničila nakon što su je „gurnuli u tortu i držali tako”. Završila je rekavši da ne želi da mu se vrati, ali „svi su toliko ujedinjeni i sigurni u svoje uverenje da pravim strašnu grešku da se pitam da li su u pravu“.

via GIPHY

Ali Prudence je podržala ženu, rekavši joj da nastavi sa razvodom jer su postupci njenog muža bili „crvena zastava“. „Mislim da je ono što je uradio bila crvena zastava zbog nepoštovanja vas i vaših želja. Imajte na umu ko od vaših voljenih izgleda ne ceni vašu sreću i nastavite sa svojim razvodom,“ piše agencija. „Svi su sigurni da grešite, ali oni nisu ti koji moraju da se bude svaki dan pored muškara čije ponašanje ih u velikoj meri odbija. Dakle, morate samo da slušate sebe.

Kada je post podeljen na Redditovom forumu Wedding Shaming, ljudi su bili podjednako ogorčeni zbog mladoženjinih postupaka. Jedan korisnik je napisao: „To nije čak ni slatka pljuska torte po nosu, udario joj je glavom u tortu i ponizio je“, dok je drugi rekao: "On ne samo da nije poštovao njenu jedinu granicu, već je pronašao najgori i najagresivniji način da je prekrši." Treći je rekao: "Tražila je jedno, a on to nije mogao da poštuje?

Šta vi mislite, da li je ovo dovoljan razlog za razvod?

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?