Bez srama 4751 pregleda 23. Februar 2023.

Devojka završila u bolovima rekreirajući izgled Doje Cat

printscreen/canva

Influenserka je pokušala da rekreira kultni izgled Doje Cat na Pariskoj nedelji mode, ali ju je to ostavilo u ozbiljnim bolovima. Američka manekenka Hejli Kalil odlučila je da prihvati najveći mogući modni izazov za Vogue žurku na Nedelji mode u Njujorku - da imitira Dojin izgled iz januara, gde je izvođačica na lice i telo nanela 30.000 Svarovski kristala

Da bi postigla ovaj izgled Hejli je morala da sedi u stolici devet sati dok joj je na kožu stavljano na hiljade kamenčića. Iako je postigla izgled, Hejli je ubrzo shvatila da će skidanje kamenja biti jednako teško. U TikTok video snimku koji je pregledan 9,6 miliona puta, Hejli, obučena od glave do pete u crveno, kaže: „Možda sam uspela ovo da uradim, ali sada ne znam kako da skinem ovo“. Hejli se brzo našla u velikom bolu i teskobi.

@haleyybaylee DOJA DUPEEEEEE. After 9 hours in a makeup chair and 30K stones… here we are. Look by @samanthajaymes_ and team 🖤 WORTH IT 😎 #NYFW #DojaCat ♬ Funny Song - Cavendish Music

Ne znam kako da to skinem sa svog tela“, kaže ona. "Prekrivena sam sa preko 30.000 pojedinačnih kamenčića i tako svrbi. Zato pođite sa mnom na ovo putovanje dok pokušavam da ih skinem. Prilično su dobro zalepljeni."

Prilično sam nervozna da će se boja ispod zamrljati“, objašnjava Hejli, pre nego što dodaje: „Zbog toga ne donosimo manične odluke, Hejli“. Zatim je pokušala sve moguće da ih skine, od grebanja, do upotrebe raznih tečnosti. Influenserka i model brzo je shvatila da bi bilo mnogo lakše samo skočiti pod tuš kako bi skinula ostatak kamenja i upravo je to uradila. Vrativši se kameri, Hejli je izgledala ljudskije, ali je i dalje bila umrljana bojom.

Dok je Hejli zaista patila zbog svoje umetnosti, rekla je da joj je izgled daleko najdraži koji je nedavno uradila i da njena koža nikada nije bila mekša.

Doja je uzdrmala internet ovim ikončnim izgledom u januaru, na reviji Haute Couture SS23 održanoj u Petit Palais tokom Fashion Week-a u Parizu, ali izgleda da njen izgled u najmanju ruku "nije lako rekreirati".

Da li biste se vi usudili da probate ovako nešto?

Tvoja reakcija?