Bez srama 25 pregleda 21. Novembar 2022.

Dokumentarac o princu Hariju i Megan uskoro dolazi

Steven Bergman

Nakon svih nagađanja i kontraverzije oko dokumentarca izgleda da imamo novi potencijalni datum premijere, a to je bukvalno sledećeg meseca

Uprkos tvrdnjama da je Hari „preplašeno“ tražio od Netfliksa da odloži emisiju do 2023., Cosmopolitan je izvestio da će se ona „emitovati u roku od nekoliko nedelja“, pozivajući se na prethodne komentare insajdera da „dokumentarni filmovi i dalje idu kasnije ove godine“. Vredno je napomenuti da još uvek nema trejlera, a Netfliks nije ni najavio emisiju. Dakle, kada je objave, sigurni smo da će svi biti u šoku.

via GIPHY

Uprkos nedostatku zvaničnog saopštenja, bilo je mnogo drame oko ovog dokumentaraca i njegove eventualne premijere. Još u oktobru, jedan izvor je rekao da „Hari i Megan razmišljaju o sopstvenoj priči, o sopstvenom projektu“, dok je drugi primetio da su „Hari i Megan u panici pokušavajući da ublaže čak i najosnovniji jezik. Ali to je njihova priča, iz njihovih usta.

 | Author: Steven Bergman Steven Bergman

Takođe, „izvor Netfliksa“ je tvrdio da su Megan i Hari „dali značajne zahteve da se vrate sa sadržajem koji su oni sami pružili – u meri u kojoj osoblje Netfliksa veruje da će, ako bude odobreno, to efektivno odložiti projekat na neodređeno vreme. Netfliks stoji uz filmske stvaraoce.”

U međuvremenu, Deadline je još u oktobru izvestio da je reakcija na The Crown dovela do toga da Netfliks odloži dokumentarac kraljevske porodice do 2023. godine, a izvor je rekao: „Uznemireni su ljudi u Netfliksu, a oni su prvi trepnuli i odlučili da odlože dokumentarac.

via GIPHY

Tek treba da vidimo šta će se desiti, ali... držite oko na svom Netfliks nalogu, nikad se ne zna kada će nas obradovati!

Tvoja reakcija?