Bez srama 110 pregleda 21. April 2023.

Emma Claiir izgubila posao zato što je ubila dve mačke?

instagram/canva

Australijska influenserka Emma Claiir izgubila je ugovor o brendu nakon što je u pokastu "Simply Chaotic" izjavila da je kao dete ubila dve mačke. Ona je u epizodi pomenutog podkasta koji vodi sa koleginicom Kristy Jeen

Naime, Emma je rekla da je ljuljala mačku kao plišanu igračku i tada je slučajno ispustila, a mačka je "uginula od straha".  Dodala je i da je njena sestra sa njom prekinula svaki kontakt na par meseci zbog toga, a da je njihova majka bila strašno ljuta. Iako je ova "anegdota" uklonjena sa YouTube-a, neke platforme su objavile snimak sa TikToka.

Kao da joj ova priča nije bila dovoljna, Claiir je izjavila i da je tokom detinjstva ubila još jednu mačku, koja je bila ljubimac njenog prijatelja. Međutim, nije detaljisala o načinu i vremenu kada se ovaj incident dogodio. 

Ono što Claiir verovatno nije očekivala jeste da će dobiti masu kritika od svojih fanova, te da će Instagram ograničiti komentarisanje njene objave. Kada su komentari u pitanju, neki su je osudili rekavši da je dotična okrutna. Ona je odgovorila da je prila trebalo da bude zabavna, da se nesreće dešavaju, te da ukoliko nekome smeta njena priča. treba da "ohladi".

@news.com.au Emma Claiir has apologised and been dropped by a brand partner after her bizarre confession on her podcast #influencers #australia #catsoftiktok ♬ original sound - News.com.au

Emma je nakon toga napisala da joj je žao što se smejala ovom događaju koji se odigrao pre više od 20 godina. Uprkos tome, australijski brend MCoBeauty objavio je da nakon Emmine podeljene priče o okrutnosti prema životinjama više neće imati nikakvu saradnju sa njom. 

"Mi ovakve slučajeve shvatamo vrlo ozbiljno i osuđujemo svaki vid okrutnosti prema životinjama", naveo je MCoBeauty u svom saopštenju. 

Nakon ovoga, Emma se ponovo oglasila kako bi se izvinila napisavši da je svesna da priča nije nimalo smešna te da oseća empatiju i da se kaje zbog svega, ali da je odrasla nakon toliko godina. 

"To nije nešto čime se ponosim jer je ovaj događaj povredio mene i moju porodicu. Sada sam mama jednog dečaka i puna sam ljubavi te sam defintivno druga osoba u odnosu na onu koja sam bila pre 21 godinu" napisala je Emma.

Tvoja reakcija?