Bez srama 145 pregleda 17. Oktobar 2022.

Evo par stvari koje treba da izbegavate na prvom dejtu

canva

Znamo koliko teški i strašni umeju da budu prvi dejtovi. Srećom, tu smo da sa vama podelimo 7 stvari koje nikako ne treba raditi na prvom sastanku

Sigurno se pitate: "Zašto da se pripremam?" ali ako želite da ostavite trajan i dobar utisak na sastanku, morate znati šta treba, a šta ne treba raditi na prvom dejtu.

Ne brinite, ideje u nastavku nije teško prihvatiti i izbeći. Samo treba da budete dovoljno posvećeni čitanju, učenju novih koncepata i odučavanju nekih stvari koje ste ranije grečili. Ako ste ranije imali loš prvi sastanak, složićete se da je to neprijatno iskustvo. Postoji nekoliko odličnih i efikasnih ideja/saveta za prvi sastanak, zapamtite ih!

1. Nemojte kasniti

 | Author: canva canva

Obavezno dobro isplanirajte svoj raspored, tako da budete na dogovorenom mestu pre nego što vaš partner stigne tamo.

2. Nemojte koristiti telefon previše 

 | Author: canva canva

Ako je moguće, nemojte ga koristiti uopšte. Ko želi da ostavi utisak da stalno "bleji" na telefonu i glumi vreme?

3. Nikako ne pominjite bivše

 | Author: canva canva

Možete pričati o svom bivšem partneru ili prethodnim iskustvima u vezi samo ako vam je konkretno postavljeno takvo pitanje. Nemojte upoređivati svoju bivšu ljubav sa partnerom. Ne navodite po čemu je ona slična ili različita od vaše bivše: poređenja su štetna...

4. Ne pokušavajte da preuzmete kontrolu nad razgovorom

 | Author: canva canva

Imati teme je super, ali isto tako želite da ostavite utisak da ste neko ko ume da sluša, to svakome prija.

5. Ne budite prosti, nekulturni ili bezosećajni

 | Author: canva canva

Ako imate lepe manire, pokažite ih. Ako ih nemate, pravite se da su tu, barem na prvom dejtu, možda ćete vremenom moći da se opustite.

6. Nemojte biti prenaglašeni (teatralni)

 | Author: canva canva

Preterano mahanje rukama, podizanje tona ili generalno preterano reagovanje na stvari oko vas mogu biti pokazatelj vašem partneru da niste najstabilnija osoba i da ste nezreli.

7. Budite svoji

Do sada smo samo pričali o stvarima koje treba izbegavati, ali najbitnije od svega je da budete ono što stvarno jeste. Bolje ćete se osećati nego da glumite nekog drugog, a i vaš partner će ceniti iskrenost od samog starta.

Nadamo se da će vam ovaj kratak vodić pomoći da se spremite za sledeći sastanak!

Tvoja reakcija?