Bez srama 173 pregleda 27. Avgust 2023.

Evo u kakvom stanju je Britney nakon rastanka!

pixsell/canva

Pevačica britney Spears i njen izabranik Sam Asghari odlučili su da stave tačku na svoj brak nakon samo 14 meseci otkada su se zakleli na vernost. Kao što se otpočetka šuška, Sam je podneo zahtev za razvod braka zbog Britninog neverstva, ali s obzirom da glasine nisu potvrđene, još uvek ne možemo da potvrdimo ovu vest

Ono što možemo jeste da se zapitamo kako se Britney oseća s obzirom na njeno pređašnje stanje, a kako piše Kurir, ona s eovih dana oslanja na pomoć svog menadžera, advokata i starijeg brata. Oni u ovom trenutku smatraju da njeno mentalno zdravlje ne zahteva negu i terapiju, ali Britnino ponašanje ipak privlači pažnju.

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

Ona je pre par dana fotografisana kako u pola noći izlazi iz restorana brze hrane, veoma tužna i neuredna, a bilo je vidno da nije nosila ni grudnjak ispod prozirnog džempera. Sa njom je bilo i obezbeđenja, a uslikana je samo par sati nakon što je podelila da je malo iznenađena razvodom.

Britney i dalje ne prestaje da šokira pa je na instagramu objavila snimak sa četvoricom muškaraca sa kojim se druži. U jednom momentu su, očekivano, zaplesali ispred kamere, a jedan od njih je počeo da joj liže nogu što su fanovi okarakterisali kao bizarno ponašanje.

Jedini strah koji britney javno ispoljava jeste raspodela imovine, a posebno brine da će i pse morati da deli sa Samom. Podsećamo, kruže i glasine da je Britney Sama fizički zlostavljala tokom sedmogodišnje veze. Nakon svih njenih objava,  a posebno one na kojoj se naga valjala u krevetu, Britnini fanovi misle da joj j eneophodna lekarska pomoć.

Tvoja reakcija?