Bez srama 54 pregleda 24. Decembar 2022.

H&M povlači Bieberovu kolekciju nakon pritužbi

pixsell/canva

H&M je ranije prodavao odeću sa likom Justina Biebera, međutim, ovaj put se pevač obglasio povod čitave kolekcije i izrekao ne tako lepe reči na račun brenda.

Naime, kako navodi HerBieber je sugerisao da ne odobrava dizajne koji su se našli na majicama, džemperima i torbama. Na Instagramu je napisao sledeće:“Nisam odobrio nijednu kolekciju koju su postavili u H&M... Sve ovo je bez moje dozvole.“

U sledećoj objavi nazvao je robu „smećem“ zamolivši svoje fanove da je ne kupuju. „H&M je od moje kolekcije napravio smeće koje ja nisam odobrio. Ne kupujte ovu robu“, napisao je Bieber.

 

Ipak, u H&M- ovom saopštenju, kompanija je naglasila da je poštovala sve procedure za odobravanje kao i do sada, ali iz poštovanja prem saradnji i Justinu Bieberu, uklonili su odeću iz prodaje.

Pre samo dva meseca, Justin je prekinuo svoju turneju iz zdravstvenih razloga. Naime, pre toga je izjavio da boluje od Remzi Hantonovog sindroma koji ga je doveo do paralize lica. Odlučio je da da prednost svome zdravlju nad turnejom u Severnoj Americi. To je uradio nakon šest živih nastupa, pa je nakon silaska sa bine u Brazilu bio potpuno iscrpljen.

 

Šta vi mislite, da li je Justin Bieber ispravno postupio kada je saradnja sa brendom H&M  u pitanju?

Tvoja reakcija?